Hirdetés
Hírek
VIDEÓ: Rögzítette az autó kamerája, ahogy kilopják alóla a katalizátort a tolvajok
VIDEÓ: Rögzítette az autó kamerája, ahogy kilopják alóla a katalizátort a tolvajok
Hirdetés

A Ferencvárosban leparkolt kocsi fedélzeti kamerája rögzítette, ahogy levágják a katalizátorát; a budapesti és a szombathelyi rendőrök elfogták a feltételezett elkövetőket.

Egy férfi és egy nő 2021. június 19-én Budapest IX. kerületében, a Soroksári úton levágta, majd ellopta egy leparkolt autó katalizátorát.  A páros autóval érkezett a helyszínre, majd takarva a kiszemelt autót leparkoltak elé. A férfi ezután autóemelővel felemelte a járművet, és hozzálátott a kipufogórendszerbe épített alkatrész kivágásához; eközben társa a környezet figyelésével biztosította a bűncselekmény elkövetését. A levágott katalizátort, valamint az elkövetéshez használt szerszámot, emelőt és kesztyűt betették a hátsó ülésre, és elhajtottak a helyszínről.

A megrongált autó fedélzeti kamerája rögzítette az esetet, amin az elkövetők mellett az is látszódik, hogy a katalizátort kevesebb mint két perc alatt távolította el a férfi.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság IX. Kerületi Rendőrkapitányság nyomozói a szombathelyi párost rövid időn belül azonosították, majd a 20 éves G. Ramónát 2021. június 21-én Szombathelyen elfogták. Társa, a 26 éves T. Áron ellen pedig elfogatóparancsot adtak ki. A férfit 2021. június 29-én a Szombathelyi Rendőrkapitányság járőrei elfogták.

A gyanú szerint a páros a III. kerületben is követett el hasonló bűncselekményt. A ferencvárosi nyomozók G. Ramónát és párját, T. Áront lopás bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Hirdetés

Ha a videó nem indul el, próbáld meg ITT lejátszani.
Forrás: police.hu


MEGOSZTOM:

Minket követhetsz 😉

Támogatóink

Hirdetés

Hirdetés

Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELLŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája