Hirdetés

Hírek
VIDEÓ: Részegen padkára hajtott és defektet kapott, ezután nekiállt kereket cserélni, ami közel egy órán át tartott
VIDEÓ: Részegen padkára hajtott és defektet kapott, ezután nekiállt kereket cserélni, ami közel egy órán át tartott
Hirdetés

Vádat emelt a Nyíregyházi Járási Ügyészség azzal a férfival szemben, aki alkoholt fogyasztott és közben nyugtatót is bevett, majd úgy közlekedett gépkocsijával a főúton, hogy kétszer is előállították a rendőrök emiatt.

A vádirat lényege szerint a családi problémákkal küzdő férfi idén nyáron egyik nap a strandon italozott, és több nyugtatót is bevett. Este gépkocsival elindult a 41-es számú főúton Nyíregyháza irányába, majd behajtott az egyik benzinkútra, ahol alkoholt vásárolt. Lakossági bejelentés alapján a rendőrök a benzinkúton igazoltatták, majd látva az alkoholos állapotát vizelet, és vérvétel céljából előállították az orvosi ügyeletre. Az ekkor levett vérében két ezreléket meghaladó alkoholkoncentrációt mutatott ki az orvosszakértő.

A rendőrök elengedték a férfit, aki ismeretlen körülmények között visszajutott a benzinkúton parkoló gépkocsijához, majd éjfél körül azzal elindult ismételten Nyíregyháza irányába, ahol útközben egy másik benzinkútra tért be.

Ittassága miatt nekihajtott a szegélynek, amitől defektes lett a gépkocsija, és azt próbálta megjavítani úgy, hogy leparkolt az egyik kútfejhez. A javítás közel egy óráig tartott, de állapota miatt azt nem tudta befejezni. Az eseményeknek az vetett végett, hogy a rendőrök ismételten előállították, aki nem tagadta azt, hogy alkoholt fogyasztott.

Az újabb vérvétel szerint még magasabb volt egy kevéssel vérének alkohol tartalma, mint korábban.

Az ügyészség ittas állapotban elkövetett járművezetés vétségével vádolja a férfit, akivel szemben pénzbüntetés kiszabására és járművezetéstől eltiltásra tett indítványt a bíróságnak. Egyébként a vádlott vezetői engedélyét a rendőrök a helyszínen elvették.

Az eljárás a Nyíregyházi Járásbíróságon folytatódik.

Hirdetés

 

Forrás: tények.hu

Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés