Hirdetés

Hírek
VIDEÓ: Repceföldre repült a Renault
VIDEÓ: Repceföldre repült a Renault
Hirdetés

Celldömölk irányába tartó ukrán rendszámú Renault két gépkocsi, egy furgon és egy autóbusz előzésébe kezdett a 834-es főúton, Nagysimonyi után, az intaházai elágazó közelében -tudta meg a 112Press.

Értesüléseik szerint a gépkocsi már az autóbusz mellett haladt, amikor egy szemből érkező jármű miatt a sofőr megijedt és jobbra húzta a kormányt. A BpiAutósok legfrissebb híreit itt találod.

A Credo autóbusz bal eleje ütközött a Renault oldalával, amitől az utóbbi a menetirány szerinti jobb oldalon letért az úttestről és repceföldre repült.

Úgy tudják, hogy a baleset okozója használta a biztonsági övét és az elsődleges adatok alapján könnyű sérülést szenvedett. A mentők a szombathelyi Markusovszky kórházba szállították.

A buszon utazók közül senki sem sérült meg.

Egy fiatal, külföldi pár gyönyörködött az egykori vulkán látképe előtt virágzó repcében a Szombathelyről Tatabányára tartó autóbuszon.

Egyikőjük rögzítette is a látottakat.

Egy nagy csattanás jelzi, amikor a Renault ütközött a buszukkal, majd nem sokkal később a jármű berepült a képbe. A BpiAutósok legfrissebb híreit itt találod.

Hirdetés

Videó: 112Press/Olvasói fotó

Boritókép: 112Press

Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés
x