Hirdetés

Hírek
VIDEÓ: Rátámadt egy nőre, mert azt hitte, hogy büntetőzött – Ütötte-verte az autót ahol érte
VIDEÓ: Rátámadt egy nőre, mert azt hitte, hogy büntetőzött – Ütötte-verte az autót ahol érte
Hirdetés

Siófoki Járási Ügyészség garázdaság vétsége és kisebb kárt okozó rongálás vétsége miatt gyorsított eljárásban emelt vádat azzal a férfival szemben, aki egy vélt büntetőfékezés miatt akart bosszút állni.

A vád szerint a vádlott 2021 júniusában 7-es számú főúton gépkocsival kikanyarodott a sértett elé, aki később a belső sávban megelőzte, majd visszasorolt elé, és elkanyarodott jobbra egy mellékutcába. A vádlott az asszony manőverét „büntetőfékezésként” értelmezte, ezért indulatba jött, és követni kezdte őt. Ezt a sértett is észlelte, majd egy idő után azért, hogy kivonja magát a veszélyhelyzetből, gépkocsijával félre állt, és védekezésként magára zárta az ajtót.

A vádlott ekkor indulatosan és kiabálva a nő autójához sietett, aminek megpróbálta kinyitni a vezető oldali ajtaját,  de nem járt sikerrel.

Ezt követően több alkalommal a gépkocsira ütött, illetőleg egy jól irányzott mozdulattal kitörte a visszapillantó tükör üvegét is, majd távozott a helyszínről.

A sértett azonban telefonjával videófelvételt készített a történtekről, ezért a siófoki rendőrök még aznap elfogták a férfit.  A sértett gépkocsijában a rongálás következtében közel 200.000,-Ft-os kár keletkezett.

Siófoki Járásbíróság a bíróság elé állítás keretében megtartott tárgyalás során az ügyészi váddal egyezően mondta ki bűnösnek a férfit, akivel szemben 6 hónap fogházbüntetést szabott ki, melynek végrehajtását 1 évi próbaidőre felfüggesztette.

Hirdetés

 

Forrás: ugyeszseg.hu


MEGOSZTOM:


Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés