Hirdetés
Dashcam
VIDEÓ: Rákóczira fel – forgalommal szemben, forgalomirányítás mesterfokon és “racse” az M7-esen
VIDEÓ: Rákóczira fel – forgalommal szemben, forgalomirányítás mesterfokon és “racse” az M7-esen
Hirdetés

Ezúttal három felvételt mutatunk nektek, melyeket olvasóink fedélzeti kamerái rögzítettek

Az első eset a Rákóczi hídról történő lehajtón történt meg olvasónkkal.

A Külső mester utca felé szeretett volna a hídról lehajtani, ami természetesen egyirányú. Meglepődött, mikor szembe találta magát egy C3-as Citroennel. Elmondása szerint a C3-as sofőrje szerencsére nem hajtott fel a hídra.

Ne feledkezzünk meg róla, hogy – ugyan a Budára vezető oldalon – 2010. novemberének egyik hajnalán hat fiatal ült abban az autóban, amely menetiránnyal szemben felhajtott a Lágymányosi hídra 3-an haltak meg azon a hajnalon.

A második felvétel már a 3. kerületben, a Szentendrei úton lett rögzítve. Mivel nem működött a jelzőlámpa a videón látható kereszteződésben, így a bácsi – jó szándéktól vezérelve – kezdett önkéntes forgalomirányításba a 3 sávos úton, természetesen az akkor minimum 70-nel haladó autósok legnagyobb meglepetésére.

A harmadik jelenet pedig az M7-esen történt meg. A C5-ös Citroen mintha fékezhetetlenné vált volna, úgy jelent meg olvasónk fedélzeti kameráján. Az előtte haladó kamiont – igencsak labilis módon – megelőzte a műszaki sávon jobbról, majd a kamion előtt haladó autóst szintén.

Hirdetés


Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája