Hirdetés

Dashcam
VIDEÓ: Pofátlanításra fel! Az ilyen eseteknél nincs miről beszélni. Hajrá police!!!
VIDEÓ: Pofátlanításra fel! Az ilyen eseteknél nincs miről beszélni. Hajrá police!!!
Hirdetés

Tegnap publikált videónk – ahol a 24. pofátlan(tan)ító rendőrségi videó egyik ominózus esetét veséztük ki – elég megosztóra sikeredett.

Ez volt az:

Nagyon sokan egyetértettetek a videóban elhangzottakkal, de voltak, akik nem értették, hogy miről is van szó, szerintük egyértelmű volt az elsőbbségadási kötelezettsége a fehér autósnak.

Sokan csűrték, csavargatták a KRESZ jogszabályokat. A tegnapi videó – ahogy a Pető Attilával készült videónk is a KRESZ mellett az életszerűségről szólt.

Fontos kihangsúlyozni, hogy a közlekedésbiztonság, azon belül a gyalogosvédelem érdekében készültek ezek a videók. Aki figyelmesen végighallgatta a videót, efelől nem lehetett kétsége.

Viszont most mutatunk két friss esetet az ország két különböző pontjáról – amiket szokás szerint olvasóink fedélzeti kamerái rögzítettek – ahol nagyon élesen látszik az, hogy ezek a sofőrök direkt, tudatosan szegnek szabályt és adott esetben veszélyeztetik a többi közlekedőt.

Egyértelműen látszik a szándékosság.

Minket elsősorban ezek a helyzetek irritálnak és ezeknek az eseteknek szeretnénk nagy publicitást adni és szeretnénk, ha az ilyen gondolkodású közlekedők lennének a lehető legerősebb módon kiszorítva a közlekedők közül.

Hirdetés


Ha a videó nem indul el, próbáld meg ITT lejátszani.

Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés