hirdetés

Velünk tartasz?
VIDEÓ: Pofátlanításra fel! Az ilyen eseteknél nincs miről beszélni. Hajrá police!!!

VIDEÓ: Pofátlanításra fel! Az ilyen eseteknél nincs miről beszélni. Hajrá police!!!

2021-01-17 Facebook

Időpontfoglalás klíma javításra, töltésre:
+36 30 508 4617
hirdetés

Tegnap publikált videónk – ahol a 24. pofátlan(tan)ító rendőrségi videó egyik ominózus esetét veséztük ki – elég megosztóra sikeredett.

Ez volt az:

Nagyon sokan egyetértettetek a videóban elhangzottakkal, de voltak, akik nem értették, hogy miről is van szó, szerintük egyértelmű volt az elsőbbségadási kötelezettsége a fehér autósnak.

Sokan csűrték, csavargatták a KRESZ jogszabályokat. A tegnapi videó – ahogy a Pető Attilával készült videónk is a KRESZ mellett az életszerűségről szólt.

Fontos kihangsúlyozni, hogy a közlekedésbiztonság, azon belül a gyalogosvédelem érdekében készültek ezek a videók. Aki figyelmesen végighallgatta a videót, efelől nem lehetett kétsége.

Viszont most mutatunk két friss esetet az ország két különböző pontjáról – amiket szokás szerint olvasóink fedélzeti kamerái rögzítettek – ahol nagyon élesen látszik az, hogy ezek a sofőrök direkt, tudatosan szegnek szabályt és adott esetben veszélyeztetik a többi közlekedőt.

Egyértelműen látszik a szándékosság.

Minket elsősorban ezek a helyzetek irritálnak és ezeknek az eseteknek szeretnénk nagy publicitást adni és szeretnénk, ha az ilyen gondolkodású közlekedők lennének a lehető legerősebb módon kiszorítva a közlekedők közül.

hirdetés

Ha a videó nem indul el, próbáld meg ITT lejátszani.

Figyelem!

A cikk 90 napja nem volt frissítve, ezért a benne szereplő információ elavult lehet.

Sokan olvassákPartnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság

A biztonságosabb közutakért…

Támogatónk

hirdetés

Itt is kövess…

MŰSOROKKAL, VIDEÓKKAL

csatornánkon
várunk


VIBER KÖZÖSSÉGÜNKHÖZ
CSATLAKOZZ ITT:


A TWITTEREN IS OTT VAGYUNK