Hirdetés

 
Videó: a pillanat, amikor mindenki elmond egy imát a volán mögött
Videó: a pillanat, amikor mindenki elmond egy imát a volán mögött
Hirdetés

Az Oroszországból származó videón jól látható, hogy a teherautó a „semmiből” tűnt fel, és nagy sebességgel közeledett a felvételt készítő kocsi felé.

A fedélzeti kamerák elterjedésének köszönhetően nemcsak baleseteket, de jó néhány szerencsés megmenekülést is láthattunk már. Ilyenkor valami isteni mázli (meg persze jó reflex) kell ahhoz, hogy egy lehetetlennek tűnő szituációt megússzunk. Elég csak arra a kamionosra gondolni, aki 2015-ben egyértelműen az utak hőse volt.

A Redditten a napokban ismét felbukkant egy videó (pontosabban egy GIF), ami egy hasonló helyzetet mutat: a teherautó sofőrjének kellett komoly teljesítményt nyújtania, hogy ne történjen baleset.

A felvétel annyiban még súlyosabb, hogy azt egy személyautó fedélzeti kamerája vette fel – történetesen annak az autónak a sofőrje, aki felé nagy sebességgel rohant a teherautó. Hogy ilyen helyzetben az ember mit csinálna (elkezd tolatni? kiugrik az autóból? imára kulcsolja a kezét?), nagyon nehéz eldönteni, a helyszínen pedig szinte biztos, hogy lehetetlen. Az utolsó pillanatig úgy tűnik, súlyos frontális karambol lesz a dologból, aztán…

Hogy végül megsérült-e valaki, vagy történt-e baleset, nem lehet tudni, de hogy a felvételt készítő autós kocsiját óráisi mázlival kerülte ki a sofőr, az egészen biztos.

Forrás: http://hvg.hu/cegauto/20170702_baleset_teherauto_autos_video

Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés