Hirdetés
Hírek
VIDEÓ: Pár perc nyereségért tényleg megérné kockára tenni valaki életét? Nekik úgy tűnik igen…
VIDEÓ: Pár perc nyereségért tényleg megérné kockára tenni valaki életét? Nekik úgy tűnik igen…
Hirdetés

Még mielőtt bármibe is belekezdenénk leszögeznénk, tudjuk, hogy létezik a “zombi gyalogos effektus” és, hogy rengeteg gyalogos lép le figyelmetlenül szabálytalanul az útra, ami legalább annyira veszélyes és felháborító, mint a szabálytalan járművezetők, de az alábbi felvételeknek ehhez semmi közük.

Van viszont közük ahhoz, amit úgy nevezünk, hogy közlekedési kultúra. A szint lassan idehaza is üti az orosz videókon látottakat és talán nem túlzunk, ha azt mondjuk, a felvételen látható SUV és robogó sofőrjének nincs helye az utakon. Ön és közveszélyesek, továbbá jól láthatóan még a legalapvetőbb szabályok betartása is gondot okoz nekik.

Persze a mai világban az idő pénz és ezért mindenki rohan, de talán ideje lenne megállni egy percre és picit elgondolkodni.

Például azon, hogy mennyit is ér az a bizonyos idő és mennyit egy ember élete? Ér annyit, hogy pár perc nyereségért kockáztassuk bárkiét? Ugye, hogy nem…

Az alábbi videón látható sofőröknek viszont ért annyit az a pici idő. Ők hajlandóak voltak némi időnyereségért szabályt szegni és arra is fittyet hánytak, hogy ezzel esetleg mást veszélybe sodornak.

A felvétel úgy gondoljuk magáért beszél, sokat nem kívánunk hozzáfűzni, de az biztos, hogy ez nem jó irány.

Hirdetés


MEGOSZTOM:

Minket követhetsz 😉

Támogatóink

Hirdetés

Hirdetés

Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELLŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája