hirdetés

Velünk tartasz?
VIDEÓ: Összekeverte a sávokat az autós a Borárosnál – Mázli, hogy nem jöttek szemből

VIDEÓ: Összekeverte a sávokat az autós a Borárosnál – Mázli, hogy nem jöttek szemből

2021-06-22 Facebook

Időpontfoglalás klíma javításra, töltésre:
+36 30 508 4617
hirdetés

Nagy szerencse, hogy nem lett baleset a minap a Soroksári úton a Boráros térnél.

Olvasónk fedélzeti kamerája rögzítette, ahogy egy autós minden ok nélkül átlépi a záróvonalat és áttér a szembesávba. A manővert látszólag semmilyen közlekedési esemény nem indokolta és feltételezhetően nem is egy tahó sofőrről van szó. A sztori ezúttal ijesztőbb.

A volán mögött ülő személy valószínűleg elnézte a sávokat. Talán a nagy melegtől volt figyelmetlen, talán más vonta el a figyelmét.

Bárhogy is történt, hatalmas mázli, hogy épp nem jöttek szemből, különben könnyen lehet, hogy tragédiát rögzített volna az a bizonyos kamera.

hirdetés

Ha a videó nem indul el, próbáld meg ITT lejátszani.

 

Ahogyan azt már többször is említettük a vezetés veszélyes játék. A mellékelt ábra bizonyítja, elég egy apró figyelmetlenség és könnyen megtörténhet a baj. A nyár ráadásul különösen veszélyes ilyen szempontból. A hő hatására (bár a legtöbb autó azért már klímás) koncentrálóképesség és nő a reakcióidő.

Egyes szakértők szerint egy túlmelegedett autó vezetésével hasonló kockázatot vállalunk, mintha ittasan ülnénk a volán mögé, ezért érdemes körültekintőbbnek lennünk, ha egy forró nyári napon ülünk volán mögé.

 

Sokan olvassákPartnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság

A biztonságosabb közutakért…

Támogatónk

hirdetés

Itt is kövess…

MŰSOROKKAL, VIDEÓKKAL

csatornánkon
várunk


VIBER KÖZÖSSÉGÜNKHÖZ
CSATLAKOZZ ITT:


A TWITTEREN IS OTT VAGYUNK