Hirdetés
Hírek
Videó – Órákig volt rabosítva a magyar anya, mert elsietett egy parkolást
Videó – Órákig volt rabosítva a magyar anya, mert elsietett egy parkolást
Hirdetés

Órákon keresztül kellett cellában ülnie annak a magyar nőnek, akit azért rabosítottak, mert mozgássérült helyre parkolt, hogy autista fiát fel tudja venni egy budapesti orvosi rendelőnél.

Az édesanya odabent hiába kérte, hogy telefonálhasson a gyermekének, állítása szerint nem engedték neki, hogy értesítse a hozzátartozóit.

A nő az RTL Klub Híradójának mesélte el: pár hete az édesanyját kellett kórházba vinnie, ezért gyermekeit az édesapjára bízta, aki 11 éves fiát annak fülfájása miatt orvoshoz vitte.

Az anya a kórházban végezve egyenesen az orvosi rendelőhöz hajtott, ám korábban ért oda, mint ahogy apja és fia végeztek volna, ezért leparkolt az egyik mozgássérült parkolóhelyen, beteg gyermeke kártyájával.

Ezután civil ruhás rendőrök érkeztek a helyszínre, akik a kártya ellenőrzése után rabosították az anyát, mivel a fiú – akinek a nevére a kártya szól – még nem ült az autóban.

Hirdetés

Az édesanya elismeri, hogy hibázott, de túlzásnak érzi a rendőri intézkedést.

Állítása szerint összesen mintegy öt és fél órát töltött a rendőrségen, ebből nagyjából három órát a rácsok mögött, most okirat-hamisítással gyanúsítják.

A rendőrség egyelőre nem reagált az RTL Híradó megkeresésére.

Forrás: rtl.hu, index.hu

MEGOSZTOM:

Minket követhetsz 😉

Támogatóink

Hirdetés

Hirdetés

Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELLŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája