Hirdetés
Hírek
VIDEÓ: Olyat esett a félmeztelen, papucsban robogózó férfi, hogy még nézni is fáj
VIDEÓ: Olyat esett a félmeztelen, papucsban robogózó férfi, hogy még nézni is fáj
Hirdetés

Durva még nézni is azt a külföldi felvételt, melyen egy félmeztelen férfi a járdán elzakózik robogójával és épp egy hegyes kerítésen landol, melyen métereket csúszik.

A férfi nyilvánvalóan komoly fájdalmakkal küzdött és több helyen erősen vérzett is, ám nem hív segítséget, sőt a környékbeliektől is azt kérte, hogy ne értesítsék a hatóságokat és a mentőket se. Egy helyi lakos beszámolója szerint a férfi saját lábán elhagyta a helyszínt ám nem sokkal később valaki mégis segített neki. Elkötötték a lábát, ami addigra már annyira vérzett, hogy könnyen elvérezhetett volna, majd bevitték a kórházba.

Amikor a rendőrség a helyszínre ért a roncsokon kívül talált még néhány fehér port tartalmazó csomagot is, melyben feltehetően drog volt. Amennyiben a férfié volt, máris érthető, miért nem szeretett volna a hatósággal találkozni.

Az nem kizárt, hogy az eset után a férfi egy életre megtanulja, hogy járdán motorozni nem a legjobb ötlet, de ami még ennél is fontosabb, hogy

a megfelelő védőruha elengedhetetlen, ha valaki kétkerekűre pattan. Szolgáljon ez a szürreális videó példaként arra, hogy mennyire nagy jelentősége van a motoros védőfelszereléseknek.

Hirdetés

Forrás: omroepbrabant.nl


MEGOSZTOM:

Minket követhetsz 😉

Támogatóink

Hirdetés

Hirdetés

Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELLŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája