VIDEÓ: Nyomta ő a gázt, de egyszerűbb volt letolni a másikat. Talán a ménes már szétszaladt

VIDEÓ: Nyomta ő a gázt, de egyszerűbb volt letolni a másikat. Talán a ménes már szétszaladt

2021-06-10 Facebook
Hirdetés

Egy olyan olvasói felvétel következik, ami bizonyos, hogy sokunknak ismerős lesz budapesti viszonylatban, többsávos úton.

Nem számítasz rá, csak úgy megtörténik és bár ritka eset – ezt majd igazoljátok vissza kedves olvasók -, de ezek általában TÉNYLEG ELŐZMÉNY NÉLKÜL történnek.

Egyszerűen csak jön egy közúti versenyző figura, alatta általában egy nem túl friss vassal, amire szerényen csak annyit mondana a tulaj eladáskor: “Ha újat keresel, ez nem a tiéd! Mi használjuk az autót, nem tartottuk vitrinben…

Visszatérve a forgalmi szituációra… Mi tagadás, ha úgy hozza a sors, hogy vele kerülsz az úton közelebbi viszonyba, nos nem árt, ha jók a reflexeid, mert bizony szükség lesz rájuk.

A dolog a másodperc tört része alatt történik, sok esetben a fekete koromtól nem is látsz utána néhány másodpercig előre, majd az adrenalintól remegő lábaiddal tovább élheted az életed, ha még van mit és ügyes voltál.

Egy biztos, hogy ő megy, rajta nem múlik, hogy milyen áron…

Mentő körülményt felfedeztünk-e a videón? Igen! A közútkezelő ideiglenes, maradvány, sárga szaggatott vonala esetleg egy kezdő vezetőnél adhatott okot a pánikra. Amennyiben ez történt, akkor sürgősen javaslunk pótórákat a sofőrnek, mindenki érdekében. Az ideiglenes sárga terelővonalakat pedig jó lenne maradéktalanul eltávolítani, ha már az nem aktuális.

Hirdetés


Ha a videó nem indul el, próbáld meg ITT lejátszani.

Figyelem!

A cikk 90 napja nem volt frissítve, ezért a benne szereplő információ elavult lehet.

Sokan olvassák

Velünk tartasz?
Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság

A biztonságosabb közutakért…

Támogatóink

hirdetés


hirdetés