Hirdetés

Hírek
VIDEÓ: Nyilvánosságra hozta a rendőrség az érdi benzinkúton történt leszámolásról készült felvételt
VIDEÓ: Nyilvánosságra hozta a rendőrség az érdi benzinkúton történt leszámolásról készült felvételt
Hirdetés

Halálos tömegverekedés volt csütörtök este Érden – egy 50 éves férfi meghalt amikor két társaság, egy helyi és egy enyingi, egymásnak esett egy benzinkúton. Késekkel, lapátokkal, kövekkel, vascsövekkel hadakoztak, majd előkerült egy riasztófegyver is, melyből lövések is dörrentek – adta hírül az RTL híradója.

Úgy tudni a két társaság egy korábbi sérelmet akart lerendezni egymás között. A felvételen jól látszik, hogy a benzinkútra egy autó hajt be, amit hirtelen többen körbevesznek. A sofőr ekkor gázt ad és tolatni kezd. Ekkor a kútnak és az ott álló autónak csapódik, közben a támadók közül is elüt egy személyt.


SOKAN NÉZIK:

VIDEÓ: 6 percig emberkedett, majd ki akarta tépni a kamerát és fenyegetőzött


Az indulatok ezután szabadultak csak el igazán. A másik biztonsági kamera felvételein látszik, ahogy az egyik támadó késsel fenyegetőzik, többen pedig kővel, vascsövekkel, ásóval, baltával támadnak egymásnak és az elhajtó autót is megdobálják.

A társaság tagjai az incidens után azonnal autóba pattantak és elmenekültek a helyszínről. A rendőrség később azonban 13 embert elfogott, ebből 12-t csoportosan elkövetett garázdasággal egy személyt pedig emberölés bűntettének elkövetésével vádolnak meg.

Szerencsére a benzinkúton tartózkodó ártatlanok közül senki nem sérült meg.

Hirdetés

 

Forrás: RTL híradó 


MEGOSZTOM:


Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés
x