Hirdetés

Hírek
VIDEÓ: Nooormális? Saját és mások testi épségére is magasról tett ez a két sietős autós Dunakeszin
VIDEÓ: Nooormális? Saját és mások testi épségére is magasról tett ez a két sietős autós Dunakeszin
Hirdetés

Sokadik felvételt kapjuk arról, hogy autósok balesetveszélyes manőverekbe mennek bele, csupán azért, hogy néhány másodpercnyi előnyre tegyenek szert.

Az alábbi felvételt olvasónk rögzítette Dunakeszin nem is egy, hanem alig egy perc alatt két felelőtlen autósról is. A két sofőr láthatóan nagyon sietett, ezért előzni kezdte a kocsisort. Ezzel önmagában nem is lenne gond, előzze csak, ha sikerül biztonságosan szabályosan végrehajtani a manővert. Ám a felvételen szereplő két autós jól láthatóan elszámolta magát egy kicsit.

A Volvo sofőrje csak a szerencsének köszönhette, hogy nem kenődött fel a szemből érkező teherautó elejére előzés közben. Az őt követő sofőr miatt pedig az út szélére kellett húzódnia a szemből érkezőnek.


Ha a videó nem indul el, próbáld meg ITT lejátszani.
Hirdetés

A legtöbben az ilyen esetekre legyintenek. Ugyan, lazán befért még, nem történt semmi. Valóban, ez esetben szerencsére nem történt baj. De mi van akkor ha felelőtlen barátainknak épp nincs szerencséje? Akkor kapjuk sajnos a hírt a balesetről, melyeknél az esetek többségében a vétlen autós húzta a rövidebbet.

Érdemes tehát elgondolkodni, hogy megéri-e kockára tenni saját magunk és mások épségét azért, hogy néhány másodpercet nyerjünk utunk során és jó lenne ha az ilyen autósok felismernék végre, hogy a vezetés nevű veszélyes játékot nem egyedül játsszák, az utakon bizony rengetegen vagyunk, különböző vezetési képességekkel.

Figyeljünk hát egymásra egymásra, közlekedjünk biztonságosan!

Tags :

Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés