Hirdetés

Hírek
VIDEÓ: Nincs menekvés – Ismét drónnal “vadásztak” a szabálytalankodókra
VIDEÓ: Nincs menekvés – Ismét drónnal “vadásztak” a szabálytalankodókra
Hirdetés

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának munkatársai 2022. július 6-án és július 7-én célzott ellenőrzést hajtottak végre a közlekedésbiztonság javításának érdekében Az akció célja elsősorban a közúti közlekedési balesetek megelőzése, és a kiemelt közlekedési szabályszegések visszaszorítása volt.

A 7-es számú főút galamboki kereszteződésében többek között kiemelten az „ÁLLJ! Elsőbbségadás kötelező!” jelzőtábla utasításának betartását ellenőrizték, mivel ezen a szakaszon az elmúlt időszakban több, elsőbbségadás elmulasztásából fakadó közlekedési baleset is történt.

Az egyenruhások 20 járművezetővel szemben intézkedtek, 12 helyszíni bírságot szabtak ki összesen 120 ezer forint összegben, 1 esetben szabálysértési feljelentést tettek, míg 7 esetben figyelmeztetéssel éltek.

A 75-ös számú főúton, Lenti belterületén útépítés miatt ideiglenesen felállított jelzőlámpa tilos jelzésének betartását ellenőrizték az egyenruhások, mely során két tilosban áthaladó járművezetővel szemben közigazgatási bírságot szabtak ki.

Hirdetés

 

Forrás: police.hu
Tags :

Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés
x