Hirdetés

Gondolkodtató
VIDEÓ: Nem variáltak! Egyszerűen körbebetonoztak egy autót Lengyelországban
VIDEÓ: Nem variáltak! Egyszerűen körbebetonoztak egy autót Lengyelországban
Hirdetés

A lengyelországi Lódz város központjában található Legionów utcában nagyszabású felújítás zajlik. A munkálatok nyomon követésére még egy Facebook-csoport is létrejött, ahol november 3-án egy szokatlan akcióról számoltak be a felhasználók: a fotók és videók tanúsága szerint a munkások alapos gondossággal körbebetonoztak egy magányos parkoló autót.

Mi több, az autót műanyag fóliával fedték le, és a munka idejére deszkákkal bástyázták körül, hogy a friss beton ne tegyen kárt a felnikben és az abroncsokban.

„A vállalkozó kereste az autó tulajdonosát, sikertelenül, ezért feljelentést tett a helyi rendőrségen. Tudomásom szerint egy járőr kiment a helyszínre, hagyott egy figyelmeztető cédulát a kocsi szélvédőjén, majd továbbhajtott” – mondta a furcsa esetről az ügyre rálátással bíró forrás a Wyborcza című újságnak adott interjúban.

Hirdetés

Joanna Prasnowska, a lódzi városi rendőrkapitányság szóvivője pénteken este telefonon azt mondta a lapnak, hogy jelenleg nem tud nyilatkozni erről a konkrét esetről.

Marcin Maslowski, Lódz polgármesterének szóvivője azt közölte, hogy a rendszámtábla alapján be kell tudni azonosítani a jármű tulajdonosát. Hozzátette, hogy a rendőrség el akarja távolítani a kocsit, és hangsúlyozta, hogy mindenképpen befejezik a beruházást.

Hirdetés


Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés