Hirdetés
 
VIDEÓ: Nem sokon múlt, hogy a lerobbant autóba rongyoljon – A dobozos sofőrje tuti nem az utat figyelte
VIDEÓ: Nem sokon múlt, hogy a lerobbant autóba rongyoljon – A dobozos sofőrje tuti nem az utat figyelte
Hirdetés

Telefon nyomkodás, rádió babrálás, naviba pötyögés, bámészkodás. Pár olyan dolog amit autósok előszeretettel végeznek sajnos vezetés közben. 

Egy-két másodperc. Normál esetben ennyin semmi nem múlik, ám járművet vezetve rettentően sok idő, ha pár másodpercre valami teljesen másra koncentrálunk és nem az utat nézzük. A vezetés rengeteg veszélyt hordoz magában. A legváratlanabb helyeken találkozhatunk a legváratlanabb szituációkkal, amikre csak pillanatok vannak, hogy reagáljunk.

A felvételen látható dobozos autó sofőrje feltehetően valami mással volt elfoglalva és nem az utat figyelte. Az egyik sávban ugyanis egy autós vesztegel vészvillogóval, autósunk mégis az utolsó utáni pillanatban vette csak észre.

Jól látható, hogy éppen csak, hogy sikerült kikerülnie az autót, ha egy picit később reagál vagy a középső sávban már lett volna egy autós könnyen tragédiával végződhetett volna az eset. Hozzátennénk, hogy a kamerával felszerelt autós se volt sokkal óvatosabb, illene nagyobb követési távot tartani, épp az ilyen esetek elkerülése végett.

Hirdetés

 

 
MEGOSZTOM:

Megjelenési lehetőség YouTube videókban

Minket követhetsz 😉

Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELLŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája