VIDEÓ: Nem sokon múlt, hogy a lerobbant autóba rongyoljon – A dobozos sofőrje tuti nem az utat figyelte

VIDEÓ: Nem sokon múlt, hogy a lerobbant autóba rongyoljon – A dobozos sofőrje tuti nem az utat figyelte

2020-04-03 Facebook

Telefon nyomkodás, rádió babrálás, naviba pötyögés, bámészkodás. Pár olyan dolog amit autósok előszeretettel végeznek sajnos vezetés közben. 

Egy-két másodperc. Normál esetben ennyin semmi nem múlik, ám járművet vezetve rettentően sok idő, ha pár másodpercre valami teljesen másra koncentrálunk és nem az utat nézzük. A vezetés rengeteg veszélyt hordoz magában. A legváratlanabb helyeken találkozhatunk a legváratlanabb szituációkkal, amikre csak pillanatok vannak, hogy reagáljunk.

A felvételen látható dobozos autó sofőrje feltehetően valami mással volt elfoglalva és nem az utat figyelte. Az egyik sávban ugyanis egy autós vesztegel vészvillogóval, autósunk mégis az utolsó utáni pillanatban vette csak észre.

Jól látható, hogy éppen csak, hogy sikerült kikerülnie az autót, ha egy picit később reagál vagy a középső sávban már lett volna egy autós könnyen tragédiával végződhetett volna az eset. Hozzátennénk, hogy a kamerával felszerelt autós se volt sokkal óvatosabb, illene nagyobb követési távot tartani, épp az ilyen esetek elkerülése végett.


 

 
MEGOSZTOM:

Figyelem!

A cikk 90 napja nem volt frissítve, ezért a benne szereplő információ elavult lehet.

Sokan olvassák

Velünk tartasz?
Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság

A biztonságosabb közutakért…

Támogatónk

hirdetés