SOS Mobilgumis
IDŐPONTFOGLALÁS GUMISZERELÉSRE:
+3670-88-585-88
- hirdetés -
kérj ajánlatot itt!
(nézettségünk)

Velünk tartasz?


VIDEÓ: Nem is vezethetett volna a férfi, aki halálra gázolt Iváncsán egy kerékpárost, majd segítség nyújtás nélkül elhajtott

VIDEÓ: Nem is vezethetett volna a férfi, aki halálra gázolt Iváncsán egy kerékpárost, majd segítség nyújtás nélkül elhajtott

2020-09-14 Facebook
- hirdetés -

Segítségnyújtás elmulasztása bűntett miatt hallgatták ki azt a 23 éves férfit, aki a gyanú szerint Iváncsán elütött egy kerékpárost, majd megállás nélkül továbbhajtott. 

2020. szeptember 12-én Iváncsán, egy személygépjármű egy előtte haladó kerékpárossal összeütközött. A baleset következtében a kerékpárt hajtó 72 éves férfi olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztett. Az autó sofőrje megállás és segítségnyújtás nélkül elhagyta a helyszínt.

Úgy tudni a sofőr a baleset idején nem is vezethetett volna gépjárművet, hiszen annyi büntetőpontja volt már, hogy júniusban bevonták a jogosítványát.

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság munkatársai a gyors és széleskörű adatgyűjtésének köszönhetően néhány órán belül azonosították a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét, a 23 éves inváncsai lakost, akit elfogtak. A férfit – őrizetbe vétele mellett – segítségnyújtás elmulasztása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a rendőrök kihallgatták, és előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására. A járművet, amellyel a balesetet okozta, lefoglalták.

Az RTL Klub Híradója úgy tudja, hogy az áldozatnak már csupán 150 métert kellett volna megtennie, amikor elütötték. Több tíz métert repült, a helyszínen életét vesztette.

- hirdetés -
kérj ajánlatot itt!
(nézettségünk)
Kiemelt kép: police.hu


MEGOSZTOM:

Érdekelhet2020-11-05 Facebook

Magazinműsor-riport: Büntetőfékezés és egy ítélet volt a téma a Kékfényben – VIDEÓ

A büntetőfékezéssel - ami sajnos mindenki által ismert fogalommá vált hazánkban -...

Nézettségünk: 2020. 3. negyedév

Médiaajánlatunk ITT!

 

Támogatónk

hirdetés

Itt is kövess…

VIBER KÖZÖSSÉGÜNKHÖZ
CSATLAKOZZ ITT:


MŰSOROKKAL, VIDEÓKKAL

csatornánkon
várunk


KERÜLETI FACEBOOK CSOPORTJAINKHOZ
CSATLAKOZZ ITT: