hirdetés

Velünk tartasz?
VIDEÓ: Nem is vezethetett volna a férfi, aki halálra gázolt Iváncsán egy kerékpárost, majd segítség nyújtás nélkül elhajtott

VIDEÓ: Nem is vezethetett volna a férfi, aki halálra gázolt Iváncsán egy kerékpárost, majd segítség nyújtás nélkül elhajtott

2020-09-14 Facebook

Időpontfoglalás klíma javításra, töltésre:
+36 30 508 4617
hirdetés

Segítségnyújtás elmulasztása bűntett miatt hallgatták ki azt a 23 éves férfit, aki a gyanú szerint Iváncsán elütött egy kerékpárost, majd megállás nélkül továbbhajtott. 

2020. szeptember 12-én Iváncsán, egy személygépjármű egy előtte haladó kerékpárossal összeütközött. A baleset következtében a kerékpárt hajtó 72 éves férfi olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztett. Az autó sofőrje megállás és segítségnyújtás nélkül elhagyta a helyszínt.

Úgy tudni a sofőr a baleset idején nem is vezethetett volna gépjárművet, hiszen annyi büntetőpontja volt már, hogy júniusban bevonták a jogosítványát.

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság munkatársai a gyors és széleskörű adatgyűjtésének köszönhetően néhány órán belül azonosították a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét, a 23 éves inváncsai lakost, akit elfogtak. A férfit – őrizetbe vétele mellett – segítségnyújtás elmulasztása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a rendőrök kihallgatták, és előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására. A járművet, amellyel a balesetet okozta, lefoglalták.

Az RTL Klub Híradója úgy tudja, hogy az áldozatnak már csupán 150 métert kellett volna megtennie, amikor elütötték. Több tíz métert repült, a helyszínen életét vesztette.

hirdetés
Kiemelt kép: police.hu


MEGOSZTOM:

Figyelem!

A cikk 90 napja nem volt frissítve, ezért a benne szereplő információ elavult lehet.

Sokan olvassákPartnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság

A biztonságosabb közutakért…

Támogatónk

hirdetés

Itt is kövess…

MŰSOROKKAL, VIDEÓKKAL

csatornánkon
várunk


VIBER KÖZÖSSÉGÜNKHÖZ
CSATLAKOZZ ITT:


A TWITTEREN IS OTT VAGYUNK