Hírek
VIDEÓ: Nem engedték besorolni ezért pisztolyt rántott, de beégett, így maradt a büntetőfékezgetés
VIDEÓ: Nem engedték besorolni ezért pisztolyt rántott, de beégett, így maradt a büntetőfékezgetés
Hirdetés

Nem is olyan rég történt, hogy bemutattuk két autós szürreális civakodását egy benzinkúton. Ott az egyik autós egy buzogánnyal próbált elégtételt venni sérelmei miatt, ám csúnyán pórul járt, most pedig egy újabb autós csinált bolondot magából.

A helyszín ezúttal is Oroszország, a vita tárgya pedig mi más lehetne, minthogy emberünket nem engedte besorolni a kamerás autós. Aztán miután sikerült a „besorolás” a főhős megállásra kényszerítette a kamerás autó sofőrjét, a buzogány helyett most azonban egy lőfegyvernek látszó tárgyat vett elő a vagány sofőr.

A gond ezúttal is az volt, hogy a másik sofőr ettől egyáltalán nem ijedt meg, ráadásul az X6 sofőrje láthatóan nem is nagyon tudott bánni a – vélhetően – riasztófegyverrel, így megszégyenülve volt kénytelen visszaülni autójába.

A sztori természetesen itt még nem érhet véget, hiszen a főhős becsületét nem hagyja nyugodni, hogy nem engedték besorolni és még utána mondhatni fel is sült. Mi más következhetne mint a jól megszokott büntetőfékezés sorozat.

Az X6 sofőrjének önérzetét olyannyira nem hagyja nyugodni az eset, hogy az autókkal tömött több sávos úton is mindent megtett, hogy a kamerás autó elé kerüljön és azt megbüntesse, leszorítsa, mindeközben a fegyverét lóbálva.

Hirdetés

Forrás: vk.com


MEGOSZTOM:


Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés