Hírek
VIDEÓ: Mintha csak egy lasszóval fogták volna el a Camarót… Új eszközt vetett be a rendőrség Amerikában
VIDEÓ: Mintha csak egy lasszóval fogták volna el a Camarót… Új eszközt vetett be a rendőrség Amerikában
Hirdetés

A menekülő autót még december 26-án lopta el két fiatal. A Chevrolet Camaro tulaja éppen pakolta be a bevásárlást autójába, amikor két 17 éves odalépett hozzá és fegyverrel megfenyegették.

A férfi kénytelen volt odaadni az autó kulcsait, viszont amint elvitték azt, értesítette a hatóságokat. A rendőrök hamar rátaláltak a sárga Camaróra és üldözni kezdték, de a fiatalok nem akartam megállni.

Hirdetés

Az új eszköz, az úgynevezett Grappler, ami lényegében egy kiengedhető háló. Ez feltekeredik az üldözött autó hátsó kerekére és megállítja azt a lehető legkisebb fájdalommal.

– fejtette ki a Totalcar.

Ezt alkalmazták decemberben is a menekülő fiatalokkal szemben. Sikerült megingatniuk kicsit a Camarót, ezért az lassított. Ekkor jött hátulról a rendőrautó, kiengedte a hálóját, amit szerencsére elkapott az autó hátsó kereke és feltekerte magára.

Innen már csak annyi látszik, hogy egy fehér kötélszerűség feszül a rendőrautó és a Camaro között, majd rövid úton mindketten megállnak. Az izomautónak innentől esélye sem volt tovább menekülni egyrészt a háló miatt, másrészt mert a rendőrautó tartotta.

Hirdetés


Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés