hirdetés

Velünk tartasz?
VIDEÓ: Meghúzta a BMW-t, összeszedte saját tükrének darabjait, majd lelépett. Felvette a kamera

VIDEÓ: Meghúzta a BMW-t, összeszedte saját tükrének darabjait, majd lelépett. Felvette a kamera

2021-03-07 Facebook

Időpontfoglalás klíma javításra, töltésre:
+36 30 508 4617
hirdetés

Aki azt hiszi, hogy az alábbi videón az évszázad bűnténye látható, az nagyot fog csalódni.

A felvétel csupán azt mutatja be, hogy a városi lét és az autózás mennyire alakította át, az egyébként – hisszük -, hogy alapjaiban tiszta jellemünket, amiben természetes, hogy felelősséget vállalunk a tetteinkért.

Még akkor is, ha időnként szerencsétlenek vagyunk, ráadásul a körülmények is szörnyűek. Mert lássuk be, hogy azok. Sok autó, szűk utcák, kapkodó emberek…

A felvételen egy hétköznapi, idősebb hölgy látható, aki alapvetően nem gondoljuk, hogy rosszindulatú lenne, de az a stresszes helyzet, amit ő megélt a Garay utcában amiatt, hogy

egy fehér Skoda előtte megállt, majd vészvillogóval félrehúzódott, akit ki kellet kerülni az Opellal…, nos éppen elég volt ahhoz, hogy kárt okozzon saját magának és ami még rosszabb másnak is.

Az sem segített sokat, hogy az “áldozat” fekete BMW a méreteiből fakadóan nem igazán tudott jobban a padkára húzódva parkolni, valamint a városi életben alapvető “tükörbehajtó” mozdulat, vagy funkció aktiválása bizony ezúttal elmaradt. – Tanulj ebből Kedves Olvasó!

Lényeg a lényeg… olvasónk, Dani fedélzeti kamerája premier plánba felvette, ahogy az Opelt vezető néni összeszedi kocsija tükrének darabjait, majd szépen lelép az elérhetőségének hátrahagyása nélkül.

Talán hirtelen nem is látta, hogy kárt okozott, még ha nem is nagyot? Lehet, bár a felvétel alapján nagyon nem is próbálta szemügyre venni a másik autó állapotát.

Dani (a kamerás autóban) jó gyerek, az a régi vágású fajta, aki a városi lét összes nyűgjét a hátán cipeli és testközelből ismeri az élményt, amikor a mosóban minden alkalommal felfedezel egy újabb apró, vagy akár fájóbb sérülést az autódon, amiket – ha nem csak használati cikknek tekinted az autódat – akkor megcsináltatsz zsebből.

Hiszen ezek a károk, még ha van is cascod, akkor az úgy van kitalálva, hogy ne segítsen rajtad, hiszen az önrész több lenne, mint a javítás. Másik opció, hogy nem csináltatod meg. Ebben az esetben majd eladásnál nyeled be a mások által okozott “apróságokat”.

Meg van még egy kategória: A CÉGES! Na ott semmi nem számít…

Dani annyira a szívére vette az ügyet, hogy nem volt rest rendőrt hívni.

Sőt, a járőrautó kiérkezését meg is várta, ami bizony elég komoly teljesítmény így vasárnap este…

Nem, nem az évszázad bűnténye. Nem, senkinek sem jó. Daninak is tele volt a t…ke, de az érzés, mikor anno az ő autóját hagyták helyben nem hagyta nyugodni és talán tudat alatt így akart valakin segíteni. Nyilván a kiérkező járőröknek is lett volna jobb dolguk.

Mennyivel egyszerűbb lett volna, ha a Hölgy az elérhetőségeit hátrahagyva távozik? Illett volna, illene. Sajnos mára sokaknak a legnehezebb dolog az életében a felelősség vállalása lett. Ez van.

hirdetés

Ha a videó nem indul el, próbáld meg ITT lejátszani.


MEGOSZTOM:

Figyelem!

A cikk 90 napja nem volt frissítve, ezért a benne szereplő információ elavult lehet.

Sokan olvassákPartnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság

A biztonságosabb közutakért…

Támogatónk

hirdetés

Itt is kövess…

MŰSOROKKAL, VIDEÓKKAL

csatornánkon
várunk


VIBER KÖZÖSSÉGÜNKHÖZ
CSATLAKOZZ ITT:


A TWITTEREN IS OTT VAGYUNK