Hirdetés

Hírek
VIDEÓ: Meghalt a sofőr, aki a Niagara-vízesésnél hajtott a folyóba
VIDEÓ: Meghalt a sofőr, aki a Niagara-vízesésnél hajtott a folyóba
Hirdetés

Egy autó esett a Niagara folyóba az egyik vízesés közelében szerdán. A veszélyes mentőakcióval már csak a sofőr holttestét tudták kiemelni a járműből. – szúrta ki az Index

A folyóba eső autót elragadta a sodrás, végül a vízeséstől méterekre állt meg. A parton állók fotói és videói szerint szinte teljesen elmerült, csak a teteje látszott ki a vízből.  A szemtanúk eleinte azt sem tudták, ül-e az autóban valaki.

Az amerikai partiőrség végül a helikopterről eresztette le a mentést végző munkatársat, aki kezében fejszével készült az akcióra a szitáló hóesésben, szélben és felcsapó vízben. A fejszére végül nem volt szükség, mivel sikerült megragadnia és kinyitnia az utasoldali ajtót.

A mentő két percet töltött az autóban, majd jelzett a helikopter irányítójának, hogy emelje fel őt a mozdulatlan sofőrrel együtt. Az már csak a mentés után derült ki, hogy a hatvanas éveiben járó nő nem élte túl a balesetet.

Azt még mindig nem tudni, hogyan került az autó a folyóba, ezzel összefüggésben nyomozás indult. A hatóságok annyit már megtudtak, hogy a nő a környéken élt. A mentést végzők azt mondták, hogy soha nem végeztek akciót ennyire közel a vízeséshez.

Hirdetés

Forrás: index.hu
Tags :

Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés