hirdetés

Velünk tartasz?VIDEÓ: Megállás nélkül továbbhajtott az autós, aki miatt egy ember életét vesztette egy pedig súlyosan megsérült

VIDEÓ: Megállás nélkül továbbhajtott az autós, aki miatt egy ember életét vesztette egy pedig súlyosan megsérült

2020-07-19 Facebook
hirdetés

Összeütközött két kocsi az 55-ös főút 87-es kilométerszelvényénél, Csávoly térségében szombat délelőtt. Egy eber súlyosan megsérült, a másik autót egy szabadnapos tűzoltó vezette, ő a helyszínen életét vesztette.  A balesetet okozó autós a szemtanúk szerint megállás nélkül elhajtott.

A szemtanúk szerint egy Skoda Csávoly felől Baja felé haladt, amikor megelőzte egy BMW és a szemből érkező Suzuki (melyet a bajai tűzoltó vezetett), hogy elkerülje a BMW-vel való ütközést, félrerántotta a kormányt.

A Suzuki a Skoda elé fordult, ezért a Skoda oldalról belerohant az autóba.Sofőrje a helyszínen életét vesztette, a Skodát vezető hölgyet a mentőhelikopter a szegedi klinikára szállította

A harmadik autós, aki a BMW-t vezette, megállás nélkül elhajtotta helyszínről. Szemtanúk elmondták, hogy a baleset után megfordultak és utána mentek, így fel tudták írni a rendszámát. Úgy tudni a rendőrség keresik az autó sofőrjét.

hirdetés

A helyszínre két mentőautó és egy helikopter is érkezett. A bácsbokodi önkéntes tűzoltók, a kiskunhalasi hivatásos tűzoltók és a tűzoltóság központi műveleti szolgálata is kivonult a helyszínre.

Fotók: baon.hu / Forrás: rtl.hu


MEGOSZTOM:

Figyelem!

A cikk 90 napja nem volt frissítve, ezért a benne szereplő információ elavult lehet.

Érdekelhet2020-12-25 Facebook

A Jakupcsek Plusz vendége: Csősz Krisztián. “Úton van a magyar, de sokat takar a kanyar?!”

Meghívást kaptunk a Jakupcsek Gabriella által fémjelzett Jakupcsek Plusz-ba, ahol a közlekedésben...

Nézettségünk: 2020. 4. negyedév

Médiaajánlatunk ITT!

 

Támogatónk

hirdetés

Itt is kövess…

VIBER KÖZÖSSÉGÜNKHÖZ
CSATLAKOZZ ITT:


MŰSOROKKAL, VIDEÓKKAL

csatornánkon
várunk


A TWITTEREN IS OTT VAGYUNK


KERÜLETI FACEBOOK CSOPORTJAINKHOZ
CSATLAKOZZ ITT: