Hirdetés

Hírek
VIDEÓ: Megállás nélkül továbbhajtott az autós, aki miatt egy ember életét vesztette egy pedig súlyosan megsérült
VIDEÓ: Megállás nélkül továbbhajtott az autós, aki miatt egy ember életét vesztette egy pedig súlyosan megsérült
Hirdetés

Összeütközött két kocsi az 55-ös főút 87-es kilométerszelvényénél, Csávoly térségében szombat délelőtt. Egy eber súlyosan megsérült, a másik autót egy szabadnapos tűzoltó vezette, ő a helyszínen életét vesztette.  A balesetet okozó autós a szemtanúk szerint megállás nélkül elhajtott.

A szemtanúk szerint egy Skoda Csávoly felől Baja felé haladt, amikor megelőzte egy BMW és a szemből érkező Suzuki (melyet a bajai tűzoltó vezetett), hogy elkerülje a BMW-vel való ütközést, félrerántotta a kormányt.

A Suzuki a Skoda elé fordult, ezért a Skoda oldalról belerohant az autóba.Sofőrje a helyszínen életét vesztette, a Skodát vezető hölgyet a mentőhelikopter a szegedi klinikára szállította

A harmadik autós, aki a BMW-t vezette, megállás nélkül elhajtotta helyszínről. Szemtanúk elmondták, hogy a baleset után megfordultak és utána mentek, így fel tudták írni a rendszámát. Úgy tudni a rendőrség keresik az autó sofőrjét.

Hirdetés

A helyszínre két mentőautó és egy helikopter is érkezett. A bácsbokodi önkéntes tűzoltók, a kiskunhalasi hivatásos tűzoltók és a tűzoltóság központi műveleti szolgálata is kivonult a helyszínre.

Fotók: baon.hu / Forrás: rtl.hu


MEGOSZTOM:


Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés