Hirdetés
Hírek
VIDEÓ: Letöltendőt kaphat a férfi, aki késsel fenyegetve próbált kirabolni egy taxist
VIDEÓ: Letöltendőt kaphat a férfi, aki késsel fenyegetve próbált kirabolni egy taxist
Hirdetés

A vád szerint a 38 éves férfi odalépett az autóban várakozó taxishoz, majd a sofőr oldali ablakon benyúlva, egy késsel fenyegette meg a sértettet, miközben az értékeit követelte.

A vádirat szerint a vádlott a XIV. kerület, Egressy úton, ittasan, maszkot, szemüveget és kapucnit viselve odalépett egy taxishoz, aki az autójában várakozott. A vádlott a sofőr oldali lehúzott ablakon bekönyökölt, majd a nála lévő kést még csukott állapotban, de jól láthatóan a kezében tartva, felszólította a sértettet, hogy adja át neki a telefonját és a pénzét.

A sértett azt válaszolta, hogy nincs nála pénz, amit a vádlott nem hitt el, ezért további fenyegetésként a nála lévő kést kinyitotta és azt a sértett felé fordította.

A fenyegetés hatására a sértett közölte, hogy a pénz a csomagtartóban van, majd megpróbált kiszállni az autóból, a vádlott azonban ezt nem engedte, a gépkocsi ajtaját a lábával visszanyomta. A sértett ekkor megpróbálta felhúzni az ablakot, a vádlott azonban ezt észlelte, és azért, hogy ezt megakadályozza, a kezében a késsel benyúlt az utastérbe.

A sértettnek végül sikerült leadnia a vészjelzést, amire a diszpécser minden környéken tartózkodó taxist a helyszínre vezényelt.

Hirdetés

A vádlott ezt meghallva megijedt, és elmenekült, menekülés közben pedig – a nehezebb azonosíthatóság érdekében – a maszkot, a szemüveget és a kapucnis felsőt is levette.

Az eset 2021. márciusában történt. A Budapesti XIV. és XVI. Kerületi Ügyészség a férfival szemben felfegyverkezve elkövetett rablás bűntett kísérlete miatt nyújtott be vádiratot a bíróságra, és vele szemben végrehajtandó fegyházbüntetés kiszabását indítványozta.

 


Ha a videó nem indul el, próbáld meg ITT lejátszani.
Forrás: ugyeszseg.hu
Támogatóink
hirdetés

Nr. 1 CRM - Próbáld ki ingyen és pörgesd fel az értékesítést!
--- EZ A TE CÉGED HELYE ---

Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája