Hirdetés

Dashcam
VIDEÓ: Lerúgta a suzukis tükrét, mert az eléhajtott
VIDEÓ: Lerúgta a suzukis tükrét, mert az eléhajtott
Hirdetés

Olvasónk fedélzeti kamerája rögzített az alábbi esetet, Zuglóban, a Vezér utcában, aki a következőket fűzte hozzá az esethez:

Félreálltak es nekiálltak vitatkozni. Én éppen leparkoltam, lementettem a videót, visszanéztem és mikor láttam, hogy látszik rajta, hogy mi történt, odamentem hozzájuk és felajánlottam nekik, hogy átküldöm a felvételt.

A motoros épp azt bizonygatta, hogy nem akarta lerúgni a tükröt, és mikor odaértem, jól kiakadt, hogy minek önkénteskedek…

Érdekes körülmény, hogy a motorost követő Mercedes kombi a motoros hozzátartozója / ismerőse volt, aki megkérdezte tőlem, hogy én úgy láttam-e, hogy lerúgta a motoros a tükröt. Mondtam, hogy igen. A Suzuki kihajtott a parkolóhelyről, a motoros meg nem beengedte, hanem melléhajtott a biciklisavon es lerúgta a tükröt.

Kézzel-lábbal tiltakoztak, hogy nem így történt és egyébként is előtte már ketten el akarták ütni a motorost és hát érthető, hogy kivan…

Én 18 éve motorozok és 15 éve vezetek napi szinten varosban. Szerintem a motoros se nem volt előzékeny, se nem volt jóhiszemű, ellenben agresszív volt és szabálytalan, úgy a manővert, mint a sebesség megválasztását illetően.

– írta le olvasónk részletesen az esetet.

Hirdetés


Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés