Velünk tartasz?Videó – Lemerült a rendőrség Teslája miközben épp egy bűnözőt üldöztek vele

Videó – Lemerült a rendőrség Teslája miközben épp egy bűnözőt üldöztek vele

2019-09-26 Facebook

Időpontfoglalás gumicserére: +36 30 508 4617
hirdetés

A rendőrök egy S 85-ös Teslával járőröztek, amikor egy közelebbről meg nem nevezett Santa Clara-i bűncselekménnyel összefüggésbe hozható gyanúsítottat akartak feltartóztatni – írta a CNN-re hivatkozva az index.hu

Ellenőrizték a kocsi rendszámát, majd meg akarták állítani az autót, de a sofőr gázt adott. A rendőrök a Teslával üldözőbe vették.

A következő percekben a Teslát vezető rendőrtiszt rádión jelentkezett, és kétségbeesve jelentette, hogy már alig csak tíz kilométernyi töltöttség van a kocsijában, így pillanatokon belül szem elől tévesztheti a gyanúsítottat.

Így is történt, pár perc múlva véget ért a Tesla útja. Bár a hírek szerint más egységek vették át az üldözést, végül a gyanúsítottnak sikerült kereket oldania.

hirdetés

A keresett autót később San Joséban megtalálták. 

A helyi rendőrségnél jelenleg is zajlik az a hat hónapos program, amely időszak alatt azt tesztelik, hogy mennyire tudják majd a Teslákat a rendőrségnél használni, így minden egyes ilyen esetet rögzítenek.

Így egyelőre még nincs kialakult protokollja annak sem, hogy milyen időközönként kell a rendőröknek az autókat feltölteniük.

Forrás: index.hu

Figyelem!

A cikk 90 napja nem volt frissítve, ezért a benne szereplő információ elavult lehet.

ÉrdekelhetNézettségünk: 2020. 4. negyedév

Médiaajánlatunk ITT!

 

Támogatónk

hirdetés

Itt is kövess…

VIBER KÖZÖSSÉGÜNKHÖZ
CSATLAKOZZ ITT:


MŰSOROKKAL, VIDEÓKKAL

csatornánkon
várunk


A TWITTEREN IS OTT VAGYUNK


KERÜLETI FACEBOOK CSOPORTJAINKHOZ
CSATLAKOZZ ITT: