Hirdetés
Dashcam
VIDEÓ: Leállósávon előzni már nem menő. A Passat sofőrje kimaxolta a műfajt, a BMW-s pedig hozta a formát
VIDEÓ: Leállósávon előzni már nem menő. A Passat sofőrje kimaxolta a műfajt, a BMW-s pedig hozta a formát
Hirdetés

Tényleg nehéz bármit is írni arról, ami ezen az olvasónktól kapott videón látható. Nekünk is tátva maradt a szánk, mikor megláttuk. 

Inkább olvassátok el azt, ahogy olvasónk, Balázs megélte a szitut:

“Egy videót szeretnék veletek megosztani, melyet szombaton rögzített az autóm fedélzeti kamerája. Valós (GPS szerinti) 130 km/h-val, tempomattal haladtam már percek óta az M3-as autópályán, Budapestről kifelé. 

A videóban tőlem balra elhaladó Volkswagenes kb. 20 másodperccel a videó kezdete előtt ért be (és “tapadt rám” azonnal), azonban túl nagy sebességcsökkentéssel járt volna az, hogy azonnal elengedjem, ezért gondoltam majd így teszek, amikor 3 sáv lesz.

Eközben, a jobb tükrömben láttam a sávokon keresztbe haladó, többeket jobbról előző fehér BMW-t, ezért nem is akartam elé kihúzódni (a videón látható is, hogy a középső sávba már szinte velem egy vonalban behalad).

A Volkswagenes ezt már nem várta ki (talán nem is tudta, hogy miért nem engedem már el), ezért úgy döntött, hogy mindenáron megelőz.  Minden további történés látható a videón,

remélem egy kis tanulsággal szolgálhat mások számára is, mely szerint nem mindenki bunkóságból vergődik a belső sávban, talán csak egy esetleges balesetveszélyre figyel fel és próbálja elkerülni.” írja Balázs.

Hirdetés

Mi a következő? A Knight Rider féle Turbo Boost ugratás???


MEGOSZTOM:

Minket követhetsz 😉

Támogatóink

Hirdetés

Hirdetés

Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELLŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája