Hirdetés

Hírek
VIDEÓ: Könnyedén átszökkent az autós felett egy szarvas
VIDEÓ: Könnyedén átszökkent az autós felett egy szarvas
Hirdetés

A legtöbb sofőr rémálmai között biztosan szerepel, hogy egyszer váratlanul keresztezi egy vad az útját. Sajnos a leggyakrabban az ilyen találkozások nem jól sülnek el és balesettel végződnek, amiben jó esetben csak az autó törik össze. A legtöbb, amit tehetünk, hogy körültekintően vezetünk főképp azokon az útszakaszokon, ahol vadveszély tábla is figyelmeztet minket. Nem ritka, hogy ezeken a szakaszokon is a megszokott nagy tempóval haladnak a járművezetők, pedig akinek volt már része ilyen találkozásban az tudja, hogy pillanatok alatt megvan a baj, gyakorlatilag elkerülhetetlen.

Az alábbi felvételen szerencsére nem történt baleset, pedig több vad is átrohant az autósok között, egyikük pedig nemes egyszerűséggel átugrott az egyik autó felett.

Az esetet Michigan állam rendőrsége örökítette- és osztotta meg a Twitteren  egy figyelmeztető üzenettel, mely kis hazánkban is igencsak aktuális. Beköszöntött az ősz, gyakoriak lehetnek az ilyen találkozások, ilyen helyzetben próbáljunk higgadtan fékezni, egyenesen haladni, ne rántsuk félre az autó kormányát.

Hirdetés

Forrás: Twitter

Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés