Hírek
VIDEÓ: Kiugrott az autóból és futva akart menekülni egy embercsempész az M7-esen
VIDEÓ: Kiugrott az autóból és futva akart menekülni egy embercsempész az M7-esen
Hirdetés

A szerb férfi 8 illegális bevándorlót szállított, ezért nem akart megállni a rendőri jelzésre. Menekülni kezdett, nekikoccant az őt megállásra kényszerítő rendőrautónak, ezután kiugrott az autóból és gyalog próbált menekülni.

A Somogy megyei rendőrök a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda Nemzetközi Bűnözés Elleni Főosztály Illegális Migráció Elleni Osztálya információja alapján 2021. március 2-án 15 órakor az M7-es autópályán Zamárdi térségében ellenőriztek egy magyar rendszámú járművet.

Az igazoltatás során kiderült, hogy a szerb sofőrön kívül az autóban nyolc – magukat szír állampolgárnak valló – külföldi utazott, akik sem személyazonosságukat, sem pedig magyarországi jogszerű tartózkodásukat nem tudták igazolni.

A járőrök a járművezetőt, –aki ki akarta vonni magát az intézkedés alól– és az utasokat elfogták és előállították a rendőrkapitányságra. A nyomozók a szerb sofőrt 2021. március 3-án – bűnügyi őrizetbe vétele mellett – embercsempészés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki.

A férfi a vallomása során a bűncselekmény elkövetését beismerte. Az embercsempészés bűntett alapesetben egy évtől öt évig, minősített esetben akár öttől tizenöt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

Hirdetés


Ha a videó nem indul el, próbáld meg ITT lejátszani.
Forrás: PoliceHungary

Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés