hirdetés

Velünk tartasz?
VIDEÓ: Kiugrott az autóból és futva akart menekülni egy embercsempész az M7-esen

VIDEÓ: Kiugrott az autóból és futva akart menekülni egy embercsempész az M7-esen

2021-03-04 Facebook

Időpontfoglalás klíma javításra, töltésre:
+36 30 508 4617
hirdetés

A szerb férfi 8 illegális bevándorlót szállított, ezért nem akart megállni a rendőri jelzésre. Menekülni kezdett, nekikoccant az őt megállásra kényszerítő rendőrautónak, ezután kiugrott az autóból és gyalog próbált menekülni.

A Somogy megyei rendőrök a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda Nemzetközi Bűnözés Elleni Főosztály Illegális Migráció Elleni Osztálya információja alapján 2021. március 2-án 15 órakor az M7-es autópályán Zamárdi térségében ellenőriztek egy magyar rendszámú járművet.

Az igazoltatás során kiderült, hogy a szerb sofőrön kívül az autóban nyolc – magukat szír állampolgárnak valló – külföldi utazott, akik sem személyazonosságukat, sem pedig magyarországi jogszerű tartózkodásukat nem tudták igazolni.

A járőrök a járművezetőt, –aki ki akarta vonni magát az intézkedés alól– és az utasokat elfogták és előállították a rendőrkapitányságra. A nyomozók a szerb sofőrt 2021. március 3-án – bűnügyi őrizetbe vétele mellett – embercsempészés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki.

A férfi a vallomása során a bűncselekmény elkövetését beismerte. Az embercsempészés bűntett alapesetben egy évtől öt évig, minősített esetben akár öttől tizenöt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

hirdetés

Ha a videó nem indul el, próbáld meg ITT lejátszani.
Forrás: PoliceHungary

Figyelem!

A cikk 90 napja nem volt frissítve, ezért a benne szereplő információ elavult lehet.

Sokan olvassákPartnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság

A biztonságosabb közutakért…

Támogatónk

hirdetés

Itt is kövess…

MŰSOROKKAL, VIDEÓKKAL

csatornánkon
várunk


VIBER KÖZÖSSÉGÜNKHÖZ
CSATLAKOZZ ITT:


A TWITTEREN IS OTT VAGYUNK