Hirdetés

Hírek
Videó: Kisteherautóval lopott autókat
Videó: Kisteherautóval lopott autókat
Hirdetés

A Budapesti XIV. és XVI. Kerületi Ügyészség vádat emelt egy 31 éves férfival szemben, aki idén márciusban, egy platós kisteherautóval lopott el több parkoló autót Budapesten- adta hírül Magyarország Ügyészsége.

A vádirat szerint a vádlott idén tavasszal elhatározta, hogy egy általa használt platós kisteherautóval tulajdonít el parkoló gépkocsikat Budapest különböző kerületeiből.

A férfi a többnyire lezárt állapotban hagyott járműveket ismeretlen módszerrel kinyitotta, ezután a pár százezer forint értékű gépkocsikat felhúzta a kisteherautó platójára, majd elhajtott a helyszínről.

A vádlott ezzel a módszerrel 2022. március 9. és március 15. között összesen négy gépkocsit lopott el a XIII., XIV., XVIII., valamint a IV. kerületből.

Az eltulajdonított gépkocsik közül a férfi kettőt a lakóhelyére szállított, ahol később mindkét jármű – ismeretlen körülmények között – kigyulladt és teljesen kiégett.

Fotó: police.hu

A Budapesti XIV. és XVI. Kerületi Ügyészség a 31 éves férfit 4 rendbeli üzletszerűen, és ebből három esetben dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás bűntettével vádolja, és vele szemben börtönbüntetés kiszabására tett indítványt a vádiratban.

A felvétel elején a vádlott által használt kisteherautó látható, majd az, ahogyan megközelíti az egyik helyszínt. A felvétel végén a kisteherautó platóján már az egyik eltulajdonított gépkocsi van.

Hirdetés


Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés
x