Hirdetés

Gondolkodtató
VIDEÓ: Kettő, majd négy autó is belecsapódott az araszoló kocsisorba az M1-esen
VIDEÓ: Kettő, majd négy autó is belecsapódott az araszoló kocsisorba az M1-esen
Hirdetés

Április 13-án, szerda délután baleset történt az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán. A feltorlódott kocsisor végén többen is vészfékeztek, kisebb-nagyobb sikerrel, két autósnak ez nem sikerült, így az álló járművekbe csapódtak, amiért a külső sávot le kellett zárni, így újra több kilométeres torlódás alakult ki. – írta meg a Magyar Közút Instagram oldalán.

A több órányi műszaki mentés után ennek a feltorlódott kocsisornak a végében újabb négy autó karambolozott, hasonló okok miatt. Így ott megint több kilométernyi torlódás alakult ki. Szóval a három közeli baleset miatt gyakorlatilag hosszú órákig folyamatos, több kilométeres sorok alakultak ki.

A balesetek előtt több digitális kijelzőn is figyelmeztettük a közlekedőket a balesetekre és a torlódásokra is. Az ilyen esetek elkerülése érdekében kérjük az autósokat, hogy figyeljék az utat, a többi közlekedőt, a digitális kijelzőinket és mindenképpen tartsatok megfelelő követési távolságot, hogy ha bármilyen rendkívüli, nem várt szituáció lenne előttetek, meg tudjatok állni. Ha hirtelen meg kell állni vagy jelentősen lassul előttetek a sor, használjatok vészvillogót, hogy a mögöttetek haladókat is tudjátok figyelmeztetni. – tették hozzá.

Hirdetés

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Magyar Közút Nonprofit Zrt. (@magyarkozut) által megosztott bejegyzés

Tags :

Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés