Hírek
VIDEÓ: Ketten meghaltak egy megállíthatatlanul száguldó Tesla miatt – A sofőr szerint az autó „megbolondult”
VIDEÓ: Ketten meghaltak egy megállíthatatlanul száguldó Tesla miatt – A sofőr szerint az autó „megbolondult”
Hirdetés

Térfigyelők rögzítettek egy elképesztő esetet Kínában. A videón látható, ahogy félrehúzódik a sofőr egy Tesla model Y-al, ám az ekkor -a sofőr állítása szerint- meghibásodott és továbbhaladt. Az autó hatalmas sebességre gyorsított magától és elkezdődött a fékezhetetlen száguldás.

A sofőr szerint az autó műszaki hiba miatt válhatott irányíthatatlanná, majd közel 200 km/h sebességre gyorsult fel, miközben vezetője teljesen tehetetlen volt.

Az elszabadult jármű menet közben egy másik autót teljesen összetört, valamint egy motorost és egy biciklist is elsodort brutális tempóval, míg végül mintegy két kilométer után hatalmas robajjal egy épület falába csapódott.

Az ámokfutás során ketten életüket vesztették, hárman pedig megsérültek. Egyelőre nem bizonyított, hogy valóban műszaki hiba okozta a tragédiát. A rendőrség vizsgálatot indított az ügyben.

A Reuters megkereste a Tesla tulajdonosát, Elon Muskot is, aki röviden elhessegette a vádakat, azt mondta, ne higgyenek a pletykáknak – olvasható a Vezess cikkjében. Musk elmondta, “A rendőrség jelenleg külső szakértőt keres a baleset mögötti igazság kiderítésére, mi pedig megadunk minden szükséges segítséget”

Hirdetés

Tags :

Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés