Hírek
VIDEÓ: Jó bulinak gondolta egy férfi, hogy mozgó kamion tetején táncol, de nem vette észre a felüljárót és ez az életébe került
VIDEÓ: Jó bulinak gondolta egy férfi, hogy mozgó kamion tetején táncol, de nem vette észre a felüljárót és ez az életébe került
Hirdetés

Elképesztő eset történt múlt pénteken a texasi Houstonban. Egy 25 éves férfi úgy gondolta, jó muri lenne egy főúton közlekedő teherautó tetejére felmászni és táncot lejteni. A mellette elhaladó sofőrök alig hittek a szemüknek, amikor meglátták a több tonnás jármű tetején táncoló, igencsak vidám fiatalt, de mindenkinek hamar arcára fagyott a mosoly.

A férfi ugyanis nem vette észre, hogy egy felüljáróhoz közelít a jármű, Elsőre még megúszta a becsapódást, ám másodszorra már nem volt akkora szerencséje, ez pedig az életébe került.

A férfi hatalmas erővel csapódott neki a felüljárónak, majd teste a földre zuhant. A közlekedők mindent megtettek, hogy ne hajtsanak át a földre zuhant testen. A férfi életéért napokig küzdöttek, de végül a kórházban elhunyt.

A rendőrség kihallgatta a kamion sofőrjét is, aki elmondta, fogalma sem volt, hogy valaki van a járműve tetején és elképzelni sem tudja, hogy a férfi hogyan jutott fel oda.

Hirdetés

Forrás: fox26houston

Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés