Hirdetés

Hírek
VIDEÓ: Javításra adta le az Corvettet, de a szerelő elment vele versenyezni – Kárpótlásul kapott egy vadi újat a cégtől
VIDEÓ: Javításra adta le az Corvettet, de a szerelő elment vele versenyezni – Kárpótlásul kapott egy vadi újat a cégtől
Hirdetés

A szerelő kicsit versenyzett a próbakör alatt az autóval, ám az autó kamerája az egészet rögzítette, a dühös tulaj végülis egész szép kárpótlást kapott.

A történet akkor kezdődött, amikor az autó tulajdonosa, Michael a motor aggasztó hangja miatt elhozta 2021 -es Corvette -jét a Fremont Chevrolet márkaszervizbe. Egy szerelő hamar felfedezte, hogy az egyik gyújtógyertya kilazult. Az autót megjavították, majd a szerelő úgy döntött, hogy kiveszi egy kis próbaútra, hogy ellenőrizze, minden működik -e.

A szerelő tudomása nélkül az autó teljesítményadat -rögzítője be volt kapcsolva, és többször is gyorshajtást mutatott az autóban, és az egyik szakaszban egy Dodge Chargerrel versenyzett egy forgalmas autópályán, 238 km/h sebességgel.

Az autó tulajdonosa elárulta, hogy az eset után e -mailben kommunikált a márkakereskedés tulajdonosával, aki elmondta, hogy rettentően sajnálják a történteket és szeretnék kárpótolni őt.

A kárpótlás nem is akármi volt, a kereskedő ugyanis felajánlott egy vadúij 2022-es Corvettet a férfinak, aki természetesen el is fogadta az ajánlatot.

A beszámolóból kiderült, hogy a férfi addig vezetheti 2021 -es autóját, amíg az új meg nem érkezik, majd ezt követően a régit odaadja a kereskedőnek és megkapja az újat. Továbbá a jelenlegi autójának garanciáját is meghosszabbították.

„Miután láttam a videót, úgy éreztem, hogy ez a helyes lépés” – tette hozzá Inder Dosanjh, a kereskedés tulajdonosa. – Hallottam, aztán rosszabb volt, amikor megláttam. Amíg nem látod a dolgokat, néha nem is igazán érted őket. ”

Hirdetés


Ha a videó nem indul el, próbáld meg ITT lejátszani.
Forrás: thedrive

Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés