Hirdetés

Hírek
VIDEÓ: Istennek hitte a fiát egy nő, ezért ütközött 120-szal egy szembejövő autónak
VIDEÓ: Istennek hitte a fiát egy nő, ezért ütközött 120-szal egy szembejövő autónak
Hirdetés

Istennek hitte az óvodás kisfiát egy anya, ezért csapódott neki több, mint 120-al egy szembejövő autónak Csornánál. 

Szerinte ugyanis fia utasította arra, hogy balra kormányozzon. Csak a szerencsén múlt, hogy mindketten túlélték a balesetet, a nőt pszichiátrián kezelik. Kisfia is rehabilitációra jár, már kilencéves. A TV2 híradója szerint a középkorú nő éppen szüleitől tartott hazafelé gépkocsijával, amikor az a gondolata támadt, hogy a hátsó gyerekülésben utazó kisfia valamiféle isteni lény, ezért követnie kell az utasításait. Elmondása szerint a visszapillantó tükörben lett figyelmes rá, hogy fiú enyhén balra biccent a fejével, melyet isteni jelként értékelt.

Meg is kérdezte gyermekétől: “Menjünk balra?” Az akkor óvodáskorú fiú ösztönösen igennel felelt, ezzel fel is tette az i-re a pontot: a következő pillanatban 120 km/órával csapódtak bele a szembejövő sávban közlekedő autóba.

A másik sofőr szerencsére idejében észlelte a közeledő veszélyt, sikerült eléggé lelassítania a kocsiját, hogy a sorsdöntő találkozásnak ne kelljen halállal végződnie. Könnyebb sérülésekkel megúszták az esetet mindannyian, az anyát azóta pszichiátrián kezelik. Továbbra is kérdés azonban, hogy az anyának felírt pszichiátriai szerek milyen szerepet játszottak a kis híján tragédiába torkolló esetben.

Hirdetés

 

Forrás: Tv2Híradó


MEGOSZTOM:


Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés
x