Hírek
VIDEÓ: Indultak volna útjukra, de elszabadult a pokol egy veszett hiúz miatt
VIDEÓ: Indultak volna útjukra, de elszabadult a pokol egy veszett hiúz miatt
Hirdetés

Egy olyan felvétel kezdte körbejárni a világot, amihez még csak hasonlót sem láttunk eddig.

Az amerikai házaspár útnak indult volna autójával, amikor megtörtént a baj.

A biztonsági kamerájuk rögzítette a jelenetet. A felvételt alig egy nap alatt már több mint 11 milliószor nézték meg, és biztosak vagyunk benne, hogy sokan többször is egymás után. A mindössze 46 másodperces videó ugyanis igazán elképesztő.

A felvétel még az Észak-Karolina államban található Burgaw kisvárosban élő Kristi és Happy Wade reggel elindult, hogy állatorvoshoz vigyék a macskájukat – írta a WECT televízió.

A feleség egyik pillanatról a másikra sikoltozni kezd rémülten, ugyanis hátulról egy- mint később kiderült – veszett hiúz támadt rá.

Happy Wade a WECT-nek elmondta: gyerekkora óta vadászik, és teljesen biztos volt benne, hogy a hiúz veszett lehet, mert nem volt normális a viselkedése, hiszen két emberre is rátámadt.

A férfi végül meg is lőtte az állatot, de csak megsebesítette, és végül a kiérkezett rendőrök ölték meg, és a boncolás meg is erősítette, hogy a hiúz valóban veszett volt.

A házaspár mindkét tagja több mint harminc injekciót kapott a veszettség ellen, az állat ugyanis mindkettőjüket megsebesítette: a nőt megkarmolta és többször megharapta, és a férfit is megharapta három alkalommal, amikor leszedte feleségéről.

A nő közölte, nagyon hálás, hogy a férje ott volt, mert egészen biztos benne, hogy megmentette az életét, és a hiúztámadás sokkal rosszabb is lehetett volna, hozzátéve, hogy akár a pár házzal arrébb lakó kislányra is rátámadhatott volna.

Forrás: 24.hu
Hirdetés


Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés