Hirdetés
Hírek
VIDEÓ: Ilyen a pofátlanító rendőrök egy napja – Most te is meghallgathatod az autósok kifogásait
VIDEÓ: Ilyen a pofátlanító rendőrök egy napja – Most te is meghallgathatod az autósok kifogásait
Hirdetés

A Magyar Rendőrség talán végre  a legjobb úton halad, hogy kiszűrje a rendszeresen, direkt szabályt szegő, pofátlan autósokat a forgalomból. 

A civil autóból járőrözést sokkal hatásosabbnak gondoljuk, mint a traffipaxozást vagy a szúrópróba szerű ellenőrzéseket, az ilyen ellenőrzések helyét ugyanis többé-kevésbé tudják az autósok, így szabálykövetőbbek, de csak azon a rövid szakaszon.

A civil pofátlanító autóban járőröző rendőrök végre abból a szemszögből tapasztalhatják és szűrhetik a szabálytalankodókat, ahogy azt a hétköznapi autós látja és tapasztalja.

A Pofátlan(TAN)ítás címmel elindított videósorozatuk nagy sikernek örvend a neten. Nálunk is megtalálható az összes rész és most a Heti Napló jóvoltából kicsit mélyebbre kukkanthatunk. A stáb ugyanis beült egy napra a rendőrök mellé, így nem csak azt láthatjuk, hogy ki mit követett el, de hallhatjuk az érte járó büntetést és a szabálytalan autósok, néha nevetséges kifogásait is.

Talán a legdurvább az a fiatalember, aki a zebránál megálló, gyalogost átengedő autóst kerülte ki, pedig az átkelőn már ott volt a gyalogos. Majd az igazoltatáskor a szonda is pozitív értéket mutatott. A jogosítványa fél évre ugrott.

Hirdetés

 

 

 

Forrás: Heti Napló Sváby Andrással


MEGOSZTOM:

Minket követhetsz 😉

Támogatóink

Hirdetés

Hirdetés

Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELLŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája