Hirdetés
Dashcam
VIDEÓ: “Így vált ronccsá a mindentől (is) féltett autónk”
VIDEÓ: “Így vált ronccsá a mindentől (is) féltett autónk”
Hirdetés

Szomorú eseménysorozatot osztott meg velünk egy olvasónk. Az eset még áprilisban történt, amikor a Szentendrei úton haladtak újszerű Suzuki Vitarájukkal Budapest centruma felé.

“Szép tavaszi nap volt, jó hangulatban telt. A videón a pillanat látható (és az utána történtek), ahol az addig mindentől (is) féltett autónkba egy figyelmetlen hölgy belehajt nagy sebességgel.

A történet érdekessége még, hogy előző nap este dőlt el az autó sorsa, marad nálunk, a baleset reggelén jelentettem be 40.000km-es szervizre.

Az autó gazdasági totálkárossá lett nyilvánítva.

A videón nem látszik, de bent az utastérben minden ami nem volt rögzítve, az elrepült. Nekem és az előttem haladónak csak meghúzódott a nyakunk, a vétkes felet elvitte a mentő, bár saját lábán szállt ki az autóból.

A baleset előtti pillanatokban én már láttam, hogy baj lesz, de ezzel akkor már semmit nem lehetett kezdeni. Több ilyet nem szeretnék átélni. A baleset óta 2* annyira féltem az újat. Ezzel arányosan billen ki a nyugalmam.”

– írta meg olvasónk.

Sajnos ezek kivédhetetlen helyzetek. Az, hogy a Wagon R+-t vezető hölggyel mi történhetett, ami miatt belerohant a Vitarába, talán sosem derül ki. A hölgyet kórházba kellett szállítani. Mint a videón látható mindkét első légzsák kinyílt, ami szerepet játszhatott abban, hogy könnyebb sérülésekkel úszta meg az esetet.

Hirdetés

Minket követhetsz 😉

Támogatóink

Hirdetés

Hirdetés

Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELLŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája