Hirdetés
Gondolkodtató
VIDEÓ: Így érték tetten a férfit, aki autókból próbált lopni a 15. kerületben
VIDEÓ: Így érték tetten a férfit, aki autókból próbált lopni a 15. kerületben
Hirdetés

A 31 éves férfit azzal gyanúsítják az újpalotai nyomozók, hogy négy kocsit tört fel és az egyikből 30 ezer forintot is ellopott.

A XV. kerületi rendőrök 2020. október 7-én arról kaptak bejelentést, hogy valaki a Nyírpalota úton járja a parkolókat és az ott lévő autókat nyitogatja.

A járőrök 5 percen belül a helyszínre értek, ahol megtalálták a 31 éves tököli I. Istvánt, aki éppen rángatta az egyik jármű ajtaját.

A férfit a rendőrök igazoltatták, amely során találtak nála egy női övet, pénzt, személyes iratokat és egy bicskát, ezek eredetére viszont magyarázatot nem tudott adni.

A helyszín közelében lévő térfigyelőkamerák felvételei alapján a férfi több autót is felnyitott, ezért a rendőrök őt a helyszínen elfogták, majd előállították a kerületi rendőrkapitányságra.

Hirdetés

A nyomozás adatai szerint I. István 4 autót is próbált kinyitni, amelyik pedig zárva volt, annak ablakát kővel törte be. Az egyik gépkocsiból 30 ezer forintot is ellopott, amelyet a nyomozók megtaláltak a 31 éves férfinél és lefoglaltak tőle.

A Budapesti Rendőrfőkapitányság XV. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói I. Istvánt október 7-én elfogását követően egy rendbeli lopás vétség, valamint három rendbeli lopás vétség kísérletének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

A férfi a bűncselekmények elkövetését elismerte, vallomásában úgy nyilatkozott, hogy az elkövetés idején nagyon ittas volt és sajnálja tettét.

Hirdetés


MEGOSZTOM:

Tags :

Minket követhetsz 😉

Támogatóink

Hirdetés

Hirdetés

Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELLŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája