SOS Mobilgumis
IDŐPONTFOGLALÁS GUMISZERELÉSRE:
+3670-88-585-88
- hirdetés -
kérj ajánlatot itt!
(nézettségünk)

Velünk tartasz?


VIDEÓ: Így érték tetten a férfit, aki autókból próbált lopni a 15. kerületben

VIDEÓ: Így érték tetten a férfit, aki autókból próbált lopni a 15. kerületben

2020-10-16 Facebook közösségünk
- hirdetés -
kérj ajánlatot itt!
(nézettségünk)

A 31 éves férfit azzal gyanúsítják az újpalotai nyomozók, hogy négy kocsit tört fel és az egyikből 30 ezer forintot is ellopott.

A XV. kerületi rendőrök 2020. október 7-én arról kaptak bejelentést, hogy valaki a Nyírpalota úton járja a parkolókat és az ott lévő autókat nyitogatja.

A járőrök 5 percen belül a helyszínre értek, ahol megtalálták a 31 éves tököli I. Istvánt, aki éppen rángatta az egyik jármű ajtaját.

A férfit a rendőrök igazoltatták, amely során találtak nála egy női övet, pénzt, személyes iratokat és egy bicskát, ezek eredetére viszont magyarázatot nem tudott adni.

A helyszín közelében lévő térfigyelőkamerák felvételei alapján a férfi több autót is felnyitott, ezért a rendőrök őt a helyszínen elfogták, majd előállították a kerületi rendőrkapitányságra.

A nyomozás adatai szerint I. István 4 autót is próbált kinyitni, amelyik pedig zárva volt, annak ablakát kővel törte be. Az egyik gépkocsiból 30 ezer forintot is ellopott, amelyet a nyomozók megtaláltak a 31 éves férfinél és lefoglaltak tőle.

A Budapesti Rendőrfőkapitányság XV. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói I. Istvánt október 7-én elfogását követően egy rendbeli lopás vétség, valamint három rendbeli lopás vétség kísérletének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

A férfi a bűncselekmények elkövetését elismerte, vallomásában úgy nyilatkozott, hogy az elkövetés idején nagyon ittas volt és sajnálja tettét.

- hirdetés -
kérj ajánlatot itt!
(nézettségünk)


MEGOSZTOM:

Érdekelhet2020-10-04 Facebook

RTL Klub: Luxusautókat videózott az út szélén, elütötték

közösségünk

A reggel posztolt videóval foglalkozott az RTL Klub Híradó is, akik megtudták...

Nézettségünk: 2020. 3. negyedév

Médiaajánlatunk ITT!

 

Támogatónk

hirdetés

Itt is kövess…

VIBER KÖZÖSSÉGÜNKHÖZ
CSATLAKOZZ ITT:


MŰSOROKKAL, VIDEÓKKAL

csatornánkon
várunk


KERÜLETI FACEBOOK CSOPORTJAINKHOZ
CSATLAKOZZ ITT:

Társ-oldalaink

Hallgasd meg vezérdalunkat