hirdetés

Velünk tartasz?


MÁR A TWITTEREN IS OTT VAGYUNK
VIDEÓ: Így érték tetten a férfit, aki autókból próbált lopni a 15. kerületben

VIDEÓ: Így érték tetten a férfit, aki autókból próbált lopni a 15. kerületben

2020-10-16 Facebook
hirdetés

A 31 éves férfit azzal gyanúsítják az újpalotai nyomozók, hogy négy kocsit tört fel és az egyikből 30 ezer forintot is ellopott.

A XV. kerületi rendőrök 2020. október 7-én arról kaptak bejelentést, hogy valaki a Nyírpalota úton járja a parkolókat és az ott lévő autókat nyitogatja.

A járőrök 5 percen belül a helyszínre értek, ahol megtalálták a 31 éves tököli I. Istvánt, aki éppen rángatta az egyik jármű ajtaját.

A férfit a rendőrök igazoltatták, amely során találtak nála egy női övet, pénzt, személyes iratokat és egy bicskát, ezek eredetére viszont magyarázatot nem tudott adni.

A helyszín közelében lévő térfigyelőkamerák felvételei alapján a férfi több autót is felnyitott, ezért a rendőrök őt a helyszínen elfogták, majd előállították a kerületi rendőrkapitányságra.

hirdetés

A nyomozás adatai szerint I. István 4 autót is próbált kinyitni, amelyik pedig zárva volt, annak ablakát kővel törte be. Az egyik gépkocsiból 30 ezer forintot is ellopott, amelyet a nyomozók megtaláltak a 31 éves férfinél és lefoglaltak tőle.

A Budapesti Rendőrfőkapitányság XV. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói I. Istvánt október 7-én elfogását követően egy rendbeli lopás vétség, valamint három rendbeli lopás vétség kísérletének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

A férfi a bűncselekmények elkövetését elismerte, vallomásában úgy nyilatkozott, hogy az elkövetés idején nagyon ittas volt és sajnálja tettét.

hirdetés


MEGOSZTOM:

Figyelem!

A cikk 90 napja nem volt frissítve, ezért a benne szereplő információ elavult lehet.

Érdekelhet2020-12-25 Facebook

A Jakupcsek Plusz vendége: Csősz Krisztián. “Úton van a magyar, de sokat takar a kanyar?!”

Meghívást kaptunk a Jakupcsek Gabriella által fémjelzett Jakupcsek Plusz-ba, ahol a közlekedésben...

Nézettségünk: 2020. 4. negyedév

Médiaajánlatunk ITT!

 

Támogatónk

hirdetés

Itt is kövess…

VIBER KÖZÖSSÉGÜNKHÖZ
CSATLAKOZZ ITT:


MŰSOROKKAL, VIDEÓKKAL

csatornánkon
várunk


A TWITTEREN IS OTT VAGYUNK


KERÜLETI FACEBOOK CSOPORTJAINKHOZ
CSATLAKOZZ ITT: