VIDEÓ: Hogy ramaty az út, az nem kifejezés – Szó szerint átdobta a teherautóst a szembe sávba az úthiba

VIDEÓ: Hogy ramaty az út, az nem kifejezés – Szó szerint átdobta a teherautóst a szembe sávba az úthiba

2021-08-06 Facebook
Hirdetés

Elképesztő felvételt tett közzé egy magyar sofőr, ami sajnos tökéletesen bemutatja, hogy a hazai utak nagy része milyen állapotban van.

Azzal nyilván nem mondunk újdonságot, hogy az utak többsége borzalmas állapotban van és akkor még talán finoman is fogalmaztunk. Az esős, vagy téli napokon ez a helyzet csak tovább romlik, rengeteg bosszúságot okozva ezzel a rajtuk közlekedőknek, ráadásul nem utolsó sorban egy – két útszakasz már egyenesen életveszélyes. Akárcsak az, amelyiken az alábbi felvétel készítője közlekedett.

“Ha Szolnok felé jártok a 92-93-as szelvényben a felüljárón vigyázzatok, mert az útburkolat áttesz a szembejövő oldalra!”

– írja bejegyzésében a videó készítője

Az út minősége borzalmas és csak a szerencsének köszönhető, hogy nem történt baleset.

A videót a közösségi oldalára töltötte fel a felhasználó még áprilisban, azóta pedig már több ezren lájkolták és osztották meg.

Hirdetés

Figyelem a videóban trágár szavak hangzanak el, megtekintése csak 18 év felett ajánlott!

A fenti eset tökéletes magyarázata lehet például annak is, hogy miért ütközhetett frontálisan két nappal ezelőtt két kapmionos a 4-s számú főúton. Ők sajnos már nem voltak olyan szerencsések, a balesetben mindkét sofőr életét vesztette..

Szemtanúk elmondása alapján, épp a fentihez hasonló eset történt, az egyik járművet megdobta egy úthiba, így kötött ki a szembesávban.

 


KAPCSOLÓDÓ: (videó)

Mindkét kamionsofőr azonnal meghalt, amikor frontálisan ütköztek a 4-es főúton


 

Forrás: facebook.

Sokan olvassák

Velünk tartasz?
Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság

A biztonságosabb közutakért…

Támogatóink

hirdetés


hirdetés