Videó – Haver elmentek otthonról, vagy miért csinálod ezt?

Videó – Haver elmentek otthonról, vagy miért csinálod ezt?

2019-11-23 Facebook

Annyi felvételt mutattunk már be, ahol maga a fékezgető szívta meg végül, mégis még mindig tonnaszám járnak az utakon olyan sofőrök, akik azt gondolják büntetőfékezéssel hangot adni nemtetszésüknek, teljesen természetes és értelmes cselekedet.

Akik így gondolják, valószínűleg képtelenek arra, hogy megértsék, azzal, hogy befékeznek mások előtt, nem revansot vesznek, hanem ön és közveszélyes szituációt idéznek elő, főképp, ha mindezt nagyjából 130-as tempónál próbálják produkálni.


Persze, nem arról van szó, hogy az aki a fékezgetést kapja mindig ártatlan, hiszen a legtöbb esetben az előzményeket nem tudjuk, de a büntetőfék semmi esetben sem jó megoldás.

Az alábbi felvételen látható dühös autósunknak valami tutira nincs rendben a fejében. Nem volt neki elég ugyanis egy büntifék, eljátszotta még párszor a szinte tök üres úton és még arra is képes volt, hogy a lehajtónál inkább visszatérjen, újra bevárja autósunkat és ismét nekikezdjen értelmes cselekedetének….

Nem megerősített információk alapján úgy tudjuk egyébként a büntető autós azt sérelmezte, hogy a kamerás autóval túl lassan mentek előtte a belsőben, mikor ő megérkezett.

Azt már sosem fogjuk megérteni, hogy ha valaki annyira siet, hogy zavarja, ha egy autós 1-2 másodpercig feltartja, akkor később miért van arra idő, hogy büntetgessen, miért nem örül neki, hogy végre haladhat?

Forrás: Győrben Közlekedünk


MEGOSZTOM:

Figyelem!

A cikk 90 napja nem volt frissítve, ezért a benne szereplő információ elavult lehet.

Sokan olvassák

Velünk tartasz?
Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság

A biztonságosabb közutakért…

Támogatónk

hirdetés