Hirdetés

Hírek
VIDEÓ: Hatalmasat ütközött autós és biciklis, majd mindkettő továbbállt, mintha mi sem történt volna
VIDEÓ: Hatalmasat ütközött autós és biciklis, majd mindkettő továbbállt, mintha mi sem történt volna
Hirdetés

Sajnos rengeteg balesetet láttunk már amely abból adódott, hogy valaki szabálytalanul vagy körültekintés nélkül kelt át egy forgalmas úton. Ez a külföldön rögzített eset pedig igazán döbbenetes, de nem a szabálytalan átkelés a felvétel legmegdöbbentőbb pillanata.

A videót egy a balra kanyarodó sávban álló autós fedélzeti kamerája rögzítette. Azt láthatjuk, ahogy egy kerékpáros lendületesen és szabálytalanul megpróbál átkelni egy forgalmas útszakaszon, ahol nem meglepő módon hatalmasat ütközik egy ott közlekedő autóssal. A baleset szinte kivédhetetlen volt az autós részéről, ám az igazán meghökkentő dolog még csak ezután következik.

A kerékpáros hatalmasat repül, az autós picit lassít, a kerékpáros felpattan, majd mindketten úgy folytatták útjukat, mintha mi sem történt volna.

Hirdetés

 

A felvétel készítője azt állítja a bringás furcsán zavart állapotban volt, de úgy véli nem a baleset okozhatta, hanem valamiféle tudatmódosító szer lehetett inkább a férfiban. Ha így is volt akkor is érthetetlen, hogy a baleset másik résztvevője, az autós miért hajtott tovább anélkül, hogy meggyőződött volna arról, hogy az elütött egyén sértetlen-e?

A felvétel forrása: ViralHog


MEGOSZTOM:


Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés
x