Hirdetés

Hírek
VIDEÓ: Gondolta a gyerek majd elviszi helyette a balhét
VIDEÓ: Gondolta a gyerek majd elviszi helyette a balhét
Hirdetés

Ittasan, eltiltás hatálya alatt vezetve okozott balesetet egy gépkocsivezető Nyírbátorban, majd mielőtt elhagyta volna a helyszínt, egy kiskorú utasát ültette a volán mögé, így akarta átverni a rendőrséget -adta hírül az ugyeszseg.hu

A Nyíregyházi Járási Ügyészség vádat emelt egy férfi ellen, aki 2021 júliusában, Nyírbátorban ittasan, eltiltás alatt vezetett és nekiment egy álló autónak.

A vétlen autó vezetője súlyosan megsérült, de a vádlott nem sietett segítségére. Helyet cserélt viszont kiskorú utasával, aki beült a volán mögé, a vádlott pedig beszállt a hátsó ülésre. Így kívánta a rendőröket megtéveszteni a balesetben betöltött szerepéről.

Az ügyészség maradandó fogyatékosságot okozó ittas állapotban elkövetett járművezetés bűntettével, segítségnyújtás elmulasztásának a veszélyhelyzetet előidéző által elkövetett bűntettével és eltiltás hatálya alatt elkövetett járművezetés vétségével vádolja a férfit, és azt indítványozta a vádiratban, hogy

amennyiben beismerő vallomást tesz és lemond a tárgyaláshoz való jogáról, akkor a bíróság három év és két hónap börtönbüntetésre ítélje, négy évre tiltsa el a járművezetéstől, illetve három évre a közügyektől. A BpiAutósok legfrissebb híreit itt találod.

Hirdetés

Az alábbi videón azt látható, amikor a vádlott helyet cserél a kiskorú utasával a balesetet követően.

A fotón a vádlott által vezetett jármű látható:

Boritókép: ugyeszseg.hu

 


Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés