Hirdetés
Hírek
VIDEÓ: Fiatalokkal teli buszmegállóba csapódott egy autós – Centiken múlott a tragédia
VIDEÓ: Fiatalokkal teli buszmegállóba csapódott egy autós – Centiken múlott a tragédia
Hirdetés

Több, mint százzal mehetett lakott területen belül az a fiatal nő, aki egy fiatalokkal teli buszmegállóba hajtott, majd lesodródott az útról és egy ház kerítésébe csapódott,Tápiószentmártonban.

A fiatal nő nemrég szerezte a jogosítványát, ráadásul az autó nem is az övé volt, sőt nyári gumival használta és már alig volt rajtuk barázda. Az ütközés akkora volt, hogy a házban lakó nő azt hitte, összedőlt a háza. Az autós először elhaladt a büfé előtt, amelynek kamerája rögzítette az esetet.

Ezután ment neki a buszmegállónak, ahol a várakozó fiatalok egyike éppen csak el tudta rántani a barátját a frontális becsapódás előtt. Az autó ezután ment neki a kerítésnek, onnan egy fának csapódott, végül az oldalán, egy árokban állt meg.

A fiatal nő egy másik autót előzött meg, amely az esetről készült felvételen pár másodperccel később jelenik meg. A Tények információi szerint a sofőr azt mondta a rendőrségnek, ő hatvannal ment.

Az árokba borult jármű sofőrjét végül a büfé dolgozói segítették ki. Komolyabb sérüléseket nem szenvedett, néhány karcolással megúszta a balesetet.

Hirdetés

 

Forrás: tenyek.hu


MEGOSZTOM:

Minket követhetsz 😉

Támogatóink

Hirdetés

Hirdetés

Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELLŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája