Velünk tartasz?VIDEÓ: Feltehetően ittas volt az a férfi, aki két gyermekkel a hátsó ülésen megcsúszott autójával, ütközött, majd árokba borult

VIDEÓ: Feltehetően ittas volt az a férfi, aki két gyermekkel a hátsó ülésen megcsúszott autójával, ütközött, majd árokba borult

2020-12-08 Facebook
hirdetés

Kedd reggel halálos kimenetű baleset történt a 84-es főúton Gérce és Káld között. Nem sokkal később ugyanott feltehetően a halálos baleset helyszínén kiszórt zúzalékon  csúszott meg autójával egy férfi – adta hírül a 112press.

Sárvár irányából érkezett a Citroent vezető vétlen sofőr, amikor észlelte, hogy felé sodródik a szembe sávból egy Opel, aki feltehetően az útra szórt zúzalékon csúszhatott meg, melyet pár órával korábban szórtak ki egy halálos kimenetelű baleset után.

Az útszakaszon sebességkorlátozó és veszélyre figyelmeztető táblákat helyezett ki a Magyar Közút még az út megnyitása előtt, a halálos baleset után.

A zúzalékon megcsúszott férfi, nem tartotta be a sebességhatárt, elmondása alapján kicsit gyorsabban haladt a kelleténél.

A vétlen autó sofőrje próbálta elkerülni az ütközést, ezért mivel látta, hogy más jármű nem érkezik szemből, autóját félrekormányozta, ám így is összeütközött a felé sodródó Opel hátuljával, ami ezután az árokba csapódott.

A vétkes sofőr mögött két gyermek is utazott. A sofőr a szondát nem volt hajlandó megfújni, ezért vérvételre előállították.

Elmondása alapján reggel alkoholt fogyasztott.

A 112press felvételén a vétlen autó sofőrje meséli el a történteket:

hirdetés

 

Forrás: 112press


MEGOSZTOM:

Figyelem!

A cikk 90 napja nem volt frissítve, ezért a benne szereplő információ elavult lehet.

ÉrdekelhetNézettségünk: 2020. 4. negyedév

Médiaajánlatunk ITT!

 

Támogatónk

hirdetés

Itt is kövess…

VIBER KÖZÖSSÉGÜNKHÖZ
CSATLAKOZZ ITT:


MŰSOROKKAL, VIDEÓKKAL

csatornánkon
várunk


A TWITTEREN IS OTT VAGYUNK


KERÜLETI FACEBOOK CSOPORTJAINKHOZ
CSATLAKOZZ ITT: