Hirdetés
Hírek
VIDEÓ: Felfüggesztettet kaphat a sofőr, aki ittasan egy mentőautónak ütközött, ami fel is borult
VIDEÓ: Felfüggesztettet kaphat a sofőr, aki ittasan egy mentőautónak ütközött, ami fel is borult
Hirdetés

Az ütközés következtében a mentőautó az oldalára borult. Az ittasan vezető 29 éves férfival szemben az ügyészség felfüggesztett fogházbüntetést indítványozott.

A vádirat szerint a vádlott 2020. április 8-án, ittasan, valamint érvényes vezetői engedély nélkül, járművezetéstől eltiltás hatálya alatt vezetett gépkocsit a XIV. kerület, Egressy úton. A férfi nem vette észre a megkülönböztetett fény és hangjelzést együttesen használó mentőautót, ezért az Egressy út és Miskolci utca kereszteződésénél a gépkocsijával a mentőautónak ütközött. Az ütközés következtében a mentőautó az oldalára borult.

A balesetben csak a férfi szenvedett könnyebb sérüléseket, más nem sérült meg.

A Budapesti XI. és XXII. Kerületi Ügyészség a 29 éves férfit ittas állapotban elkövetett járművezetés vétségével vádolja. A kerületi ügyészség a vádiratban arra tett indítványt, hogy a bíróság az ügyben tárgyalás mellőzésével hozzon érdemi döntést, a férfival szemben büntetővégzéssel fogházbüntetést szabjon ki, amelynek végrehajtását próbaidőre függessze fel, továbbá határozott időre tiltsa el a közúti járművezetéstől.

Hirdetés

 

Forrás: ugyeszseg.hu

Tags :

Minket követhetsz 😉

Támogatóink

Hirdetés

Hirdetés

Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELLŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája