Hirdetés

Hírek
VIDEÓ: Felelőtlen előzés miatt következett be a Nagykőrösi úton történt tragédia – Animáció mutatja, hogyan történt
VIDEÓ: Felelőtlen előzés miatt következett be a Nagykőrösi úton történt tragédia – Animáció mutatja, hogyan történt
Hirdetés

Ahogyan arról a bpiautosok.hu is beszámolt, halálos kimenetelű baleset történt csütörtök este a Nagykőrösi úton, a Nagybani piac környékén.

Két autó ütközött frontálisan, majd egyikükbe egy motoros is belehajtott. Az egyik autó a szalagkorlátnak csapódott a másik pedig az útmenti árokba borult. Ennek az autónak a 68 éves sofőrje a helyszínen életét vesztette.

Azóta kiderült, a kék Mercedes sofőrje előzni kezdte a motorost, ám szembe jött a szabályosan haladó Opel. A szabálytalanul előző autós már nem tudott korrigálni, fellökte a motorost és frontálisan ütközött a szürke autóssal.

A Tények.hu animációján jól látszik, hogyan történhetett a baleset.

Az Opel ezután az útmenti árokba sodródott, majd ott az oldalára borulva állt meg. Sofőrje, egy 68 éves férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A vétkes sofőr, valamint a motoros és utasa szintén megsérültek a baleset során.

A felvételen és a korábbi fotókon jól látszik, hogy a kék autó sofőrje a szélvédőbe verte a fejét, amitől az pókhálósra tört.

Hirdetés


KAPCSOLÓDÓ:

 

FOTÓK: Halálos baleset volt tegnap a Nagykőrösi úton – Két autó frontálisan ütközött, egy motoros beléjük hajtott – Bp-i Autósok Közössége

 


Forrás: tények.hu


MEGOSZTOM:


Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés