Hirdetés

Gondolkodtató
VIDEÓ: Fél óráig sem élvezhette új autóját – Hátulról rongyolt bele a mobilját nézegető Fiatos
VIDEÓ: Fél óráig sem élvezhette új autóját – Hátulról rongyolt bele a mobilját nézegető Fiatos
Hirdetés

Nagy torlódást okozott Szombathely határában egy ráfutásos baleset. Az okozó elárulta, mit tett az ütközés előtt és nagyon sajnálja a történteket. A vétlen mérgét pedig talán sokan átérzik – írja a 112press.

Mint írják:

Vasúti fénysorompó piros jelzésénél álltak meg a járművek Szombathely határában, a 87-es főúton, kedden délután. Így tett a Metro áruház felé tartó BMW vezetője is. A mögötte érkező Fiat áruszállító vezetője viszont Későn vette észre a megálló járművet és akkora lendülettel hajtott a hátuljába, hogy később le kellett vontatni a Fiatot a BMW-ről.

A vétlen autóvezető járművében utazó gyermeket a mentők kivizsgálásra kórházba szállították

Nagyon dühös vagyok. A gyermekem kórházban, az autót meg fél órája vettem, ez az első utam vele.Álltam a kocsisor végén, semmit nem tudtam csinálni. És ahogy nézem, totálkáros lett az autóm. Illetve még nincs is átíratva, csak a szerződés van meg- mondta feldúltan a BMW-t vezető férfi.

Csörgött a telefonom és lefelé néztem, hogy megtudjam, ki keres. Nagyon buta hibát vétettem, elmondhatatlanul sajnálom – nyilatkozta a Fiat sofőrje

Az egész 2-3 másodperc lehetett. Mire visszanéztem az útra már nem tudtam megállni. Próbáltam félrekormányozni az árok felé, de ütköztünk. Ez az én hibám – mondta a férfi, aki akkor még nem tudta, hogy a BMW-ben utazó gyermek megsérült-e.

Ennek komoly jelentősége volt, hiszen ha a Fiat vezetője sérüléses balesetet okoz, akkor a vezetői engedélyét is bevonták volna. A BMW-ben utazók azonban használták a biztonsági öveiket és a gyermek nem sérült meg. Így az okozó pénzbírságot és büntetőpontokat kapott.

Hirdetés

Forrás: 112press


MEGOSZTOM:


Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés