SOS Mobilgumis
hirdetés

Már velünk tartasz?


Videó: Fegyverekkel és lőszerekkel tömött autószerelő műhelyre csapott le a rendőrség

Videó: Fegyverekkel és lőszerekkel tömött autószerelő műhelyre csapott le a rendőrség

2018-05-20 Facebook By bpiautosok.hu

Fegyvereket, lőszereket foglaltak le egy illegálisan működő autószerelő műhelyben a rendőrök 2018. május 17-én, Nagyszénáson. A pénzügyőrök és a revizorok egy jól felszerelt autójavító műhelyt találtak, ahol szerelőakna, szerszámok, emelőpad, ipari fúró és gépi emelő is volt.

 

Egy személygépkocsi éppen javítás alatt állt, egy másik pedig az utcán várt a javításra. A vizsgálat során a házban lakó férfi a NAV munkatársainak elismerte, hogy a szakmája autószerelő, de elmondása szerint csak tartozás fejében javít autókat. Mivel adószám, bejelentés hiányában végzett adóköteles tevékenységet, akár 1 millió forintig terjedő mulasztási bírsággal is sújtható.

Az 55 éves férfi ellen büntetőeljárás is indult, mert a garázsban a rendőrök egy távcsöves puskát, egy flóbert pisztolyt és több mint ezer darab lőszert találtak.

A férfi kihallgatásán azt állította, hogy a puskát és a lőszereket egyik orosházi ismerőse vitte el hozzá. Arra kérte, hogy tárolja azokat. A rendőrök a férfi ismerősének házát és annak melléképületeit is átkutatták.

A házhoz tartozó műhelyben fegyvereket, lőszereket és a fegyverek szereléséhez, átalakításához használható szerszámokat, gépeket foglaltak le. A fegyverek tartására egyik férfinak sem volt engedélye.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság mindkét férfit lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt bűnügyi őrizetbe vette.

Forrás: http://www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/legfrissebb-hireink/bunugyek/fegyverek-es-loszerek-a-garazsban-a-muhelyben#4

MEGOSZTOM:

Figyelem!

A cikk 90 napja nem volt frissítve, ezért a benne szereplő információ elavult lehet.

ÚJ VIDEÓNK:
Lámpamattulás javítás forradalmi módszerrel

Érdekelhet100% FIGYELEM! Koncentrálj a Vezetésre!

Támogatóink

hirdetés

hirdetés

hirdetés

Itt is kövess…

KERÜLETI FACEBOOK CSOPORTJAINKHOZ
CSATLAKOZZ ITT:


VIBER KÖZÖSSÉGÜNKHÖZ
CSATLAKOZZ ITT:


MŰSOROKKAL
csatornánkon várunk
89.5 Music FM Fittikémmel

Társ-oldalaink
e-autosok.hu
Elektromos autók – Tesztek – Hírek