Velünk tartasz?VIDEÓ: Ezt váltotta ki a külföldi BMW-s tahóból az önkéntes rendőrködés az M3-ason

VIDEÓ: Ezt váltotta ki a külföldi BMW-s tahóból az önkéntes rendőrködés az M3-ason

2019-11-01 Facebook

Időpontfoglalás klíma javításra, töltésre:
+36 30 508 4617
hirdetés

Sajnos nagyon gyakori eset hazánk autópályáin, hogy a lassabb haladást bizonyos egyének képtelenek elviselni, ezért a leállósávon (műszaki sáv) próbálnak előzni. Nemrég publikáltunk egy olyan felvételt, ami majdnem a munkások életébe került az M0-áson.

Ez a fajta tahóság elég komoly dühöt vált ki a szabálykövető autósokból, érthető módon…

Ebben a videóban azt láthatjuk, hogy a BMW-s emberére akadt a kisteherautót vezető sofőr és az előtte haladó kamionos személyében. Megpróbálták ugyanis lehetlenné tenni a BMW-s előbbre jutását.

Amikor a külföldi rendszámú fekete BMW a kisteherautó mellé tudott kerülni, meg is dobta azt valamivel, ami a belassított felvételen nézve talán egy üdítőspalacknak tűnik.

Teljesen érthetőek az önkéntes rendőrt játszó sofőrök indulatai, ám mégis azt gondoljuk, hogy nem szabad efféle magánakciókba kezdeni.

A fedélzeti kamera felvételek alapján is számtalan esetben indulnak napjainkban már hivatalból indított eljárások. Bízzuk ezt a hatóságra a közlekedés biztonságának érdekében!

Publikáltunk már esetet, ahol a rendőrség az ilyen renitens autósokat kiszedte a pályáról és vélhetőleg szétbüntette őket.

“Tegnap rögzítettem az M3-ason, Gyöngyös-Hatvan között a felvételt. A kamion és teherautó előttem megunta a rengeteg leállósávban közlekedőt es büntetni akartak. Viszont a BMW-s felsőbbrendűségi érzésének ez a manőver nem tetszett. A BMW-s bunkó engem is veszélyeztetett, de úgy gondolom mindkettőt ki lehetne tűntetni egy veszélyes sofőr jelzővel” – írja olvasónk.
hirdetés


MEGOSZTOM:

Figyelem!

A cikk 90 napja nem volt frissítve, ezért a benne szereplő információ elavult lehet.

Sokan olvassák

Érdekelhet 

Támogatónk

hirdetés

Itt is kövess…

MŰSOROKKAL, VIDEÓKKAL

csatornánkon
várunk


VIBER KÖZÖSSÉGÜNKHÖZ
CSATLAKOZZ ITT:


A TWITTEREN IS OTT VAGYUNK